reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dla mnie tez fajnie gadać o wszystkim ale nie wałkować 2 dni to samo i jeszcze na zupełnie jakiś temat nie wiadomo jaki i tylko sie przedrzezniac bo tak kilka stron bylo ...
Mi tam tez nie zależy ja mam gdzie pisać z kim gadać o wszystkim bez jadu itd .są fajne watki
A jak sobie będę chciała poczytać o ciąży to mamusie z innych miesięcy pisza full wiedzy służą pomoca nie to co tu ... tu się zrobiło duszno ...
Ale to tylko moje zdanie [emoji12]

reklama
Witam was dzis :) ja dzis bylam z corka u dentysty i nastepna wizyta znowu za miesiac, bardzo sie jej zeby psuja :(
kochane nie klocicie sie mamy sie wspierac i cieszyc ciaza :)
Ja dalej spie na brzuchu i przy corce moja gin mowila zeby jak najdluzej i jak wiecej lezec na brzuchu przy tylozgieciu, dodatkowo ciagle chce mi sie plakac odkad maz wyjechal... eh coz takie zycie :)

3 cm dzidzi:) 10 tydzien, ciaza starsza o 5 dni:) 3mam kciuki za reszte wizyt dzis:*
O jaaaaaa ale cudowne zdjęcie!!![emoji173]

Przepraszam jak kogos urazilam, nie chce sie kłócić i koniec tematow psów i innych.

Ja ciągle mam ochotę na fryrki, dlatego dzisiaj frytki z kurzymi cycami [emoji16]
Na słodycze w ogóle mnie nie ciągnie

A co do przeczucia to w poprzednich dwoch od razu wiedzialam ze chlopcy, teraz chyba tez bardZiej na chlopaka sie czuje. Ale nie mamy parcia. Najgorzej jak kazdy mi wmawia ze mam miec corke bo BY SIE PRZYDAŁA jak mam samych chłopców.

Moje życie nie kończy się na rodzicielstwie i jeżeli mogę poznać dziewczyny ze strony innej niż "przyszła mama" to chętnie to robię. No ale jak dla niektórych to taki problem to niech rozmawiają w kółko o jednym i tym samym :)
Dokładnie. Dla mnie przy poznawaniu człowieka ważniejszy jest chociażby jego stosunek do zwierząt, niż to co zjadła na śniadanie lub czy miała dziś mdłości dwa razy czy pięć, ale spoko... Co kto lubi :)

Dla mnie tez fajnie gadać o wszystkim ale nie wałkować 2 dni to samo i jeszcze na zupełnie jakiś temat nie wiadomo jaki i tylko sie przedrzezniac bo tak kilka stron bylo ...
Mi tam tez nie zależy ja mam gdzie pisać z kim gadać o wszystkim bez jadu itd .są fajne watki
A jak sobie będę chciała poczytać o ciąży to mamusie z innych miesięcy pisza full wiedzy służą pomoca nie to co tu ... tu się zrobiło duszno ...
Ale to tylko moje zdanie [emoji12]
Ale nikt tutaj nikogo na sile nie trzyma. Teraz to ty walkujesz jeden i ten sam temat , a jak widzisz wiekszosc dziewczyn chce rozmawiac o wszystkim, a nie tylko o ciazy.

Dziewczynh mnie tez ciekawi gdzie podrozujecie? Moim najwiekszym wyczynem byly Wlochy i Wegry i to w zasadzie tyle, jesli chodzi o zagraniczne wojaże [emoji14] za to kocham Polskie gory i tylko czekam az corka jeszcze troche podrosnie, zeby wyciągnąć ją na Giewont :)

Ale nikt tutaj nikogo na sile nie trzyma. Teraz to ty walkujesz jeden i ten sam temat , a jak widzisz wiekszosc dziewczyn chce rozmawiac o wszystkim, a nie tylko o ciazy.
Dziewczynh mnie tez ciekawi gdzie podrozujecie? Moim najwiekszym wyczynem byly Wlochy i Wegry i to w zasadzie tyle, jesli chodzi o zagraniczne wojaże [emoji14] za to kocham Polskie gory i tylko czekam az corka jeszcze troche podrosnie, zeby wyciągnąć ją na Giewont :)
Ja byłam w Bułgarii, Serbii, Rumuni, na Węgrzech i Słowacji, w tym roku Chorwacja. Na razie Bałkany, w za rok na Teneryfe z maluchem ;) jeżeli chodzi o Polske to chciałabym kiedyś w Bieszczady bo nigdy nie bylam ;)

@MamaXTrzy o to, to, to właśnie. Dokładnie wiem o czym piszesz, bo sama mam dwóch chłopców ;). Generalnie to nam fajni chłopcy wychodzą. Niemniej jednak w drugiej ciąży wiele razy słyszałam komentarze ludzi, że szkoda, że nie dziewczynka. W mojej ostatniej, obumarłej ciąży ludzie przysyłali mi życzenia by była dziewczynka...
Teraz po 3 stratach już chyba nikt nie będzie taki bezczelny by słać mi takie życzenia, ale...
ludzie są różni.

Ja byłam w Bułgarii, Serbii, Rumuni, na Węgrzech i Słowacji, w tym roku Chorwacja. Na razie Bałkany, w za rok na Teneryfe z maluchem ;) jeżeli chodzi o Polske to chciałabym kiedyś w Bieszczady bo nigdy nie bylam ;)
Wow, zazdroszcze tylu podrozy :) za to ja Bieszczady mam zaliczone haha :p
A ja uwielbiam i nasze góry i nasze morze ale najbardziej bym chciała pojechac do Paryża....
Moim najwiekszym marzeniem jest Nowy Jork, ale to bedzie baaaardzo ciezkie do zrealizowania.

reklama

Dziewczynh mnie tez ciekawi gdzie podrozujecie? Moim najwiekszym wyczynem byly Wlochy i Wegry i to w zasadzie tyle, jesli chodzi o zagraniczne wojaże
emoji14.png
za to kocham Polskie gory i tylko czekam az corka jeszcze troche podrosnie, zeby wyciągnąć ją na Giewont :)

Ostatnia nasza podróż to podróż poślubna w grudniu na Dominikane. Wcześniej Francja, Turcja. W tym roku chyba wczasy pod gruszą :D

Do góry