reklama
PatkaPatka
Fanka BB :)
A na zakończenie tematu powiem tylko, że jestem na innym forum i tam dziewczyny rozmawiają o wszystkim i żadna się nie kłóci, wręcz każda wspiera.
Dla jednych temat zwierząt, dla drugich temat cudzych marzeń jest mało interesujący, ale jeżeli mnie to nie obchodzi to nie komentuje i czytam kolejny post, ot tyle. Jak mam 9 miesięcy rozmawiać tylko o ciąży to się wypisuje, bo poza tym że będę matka, biore również ślub, mam super prace, kocham podróżować i przymierzam się do budowy domu, mam też super psa który pochłania duża część mojego życia, bo jeżdżę z nim na wystawy itd itp. Moje życie nie kończy się na rodzicielstwie i jeżeli mogę poznać dziewczyny ze strony innej niż "przyszła mama" to chętnie to robię. No ale jak dla niektórych to taki problem to niech rozmawiają w kółko o jednym i tym samym
Dla jednych temat zwierząt, dla drugich temat cudzych marzeń jest mało interesujący, ale jeżeli mnie to nie obchodzi to nie komentuje i czytam kolejny post, ot tyle. Jak mam 9 miesięcy rozmawiać tylko o ciąży to się wypisuje, bo poza tym że będę matka, biore również ślub, mam super prace, kocham podróżować i przymierzam się do budowy domu, mam też super psa który pochłania duża część mojego życia, bo jeżdżę z nim na wystawy itd itp. Moje życie nie kończy się na rodzicielstwie i jeżeli mogę poznać dziewczyny ze strony innej niż "przyszła mama" to chętnie to robię. No ale jak dla niektórych to taki problem to niech rozmawiają w kółko o jednym i tym samym
martakratka
Wow ale super widok to bylo usg 3d?3 cm dzidzi 10 tydzien, ciaza starsza o 5 dni 3mam kciuki za reszte wizyt dzis:*
motylkowelove
No tak doczytałam w rogu zE 3D i myślałam ze doplacalas [emoji4]
No to ładnie dzidzia przyspieszyła [emoji4]
No to ładnie dzidzia przyspieszyła [emoji4]
Locja
@PatkaPatka no, teraz to zaintrygowałaś mnie tymi podróżami.Ja też jestem taki wolny ptak i fascynują mnie podróże właśnie. Pisałaś wcześniej o rasie psa? Jeśli tak to przepraszam nie doczytałam.
natka100
Bo moja mama uwaza ze trzeba mieć nie wiem jakie super warunki zeby pozwolic sobie na 2.wiec watpie ze sie ucieszyKochana czemu myślisz ze nie w pozytywnym ?
natka100
Wow cudo gratuluje3 cm dzidzi 10 tydzien, ciaza starsza o 5 dni 3mam kciuki za reszte wizyt dzis:*
martakratka
Niestety zauważyłam, że są tu takie osoby, które mają dużą satysfakcję jak wybijają komuś chociaż malutką szpilę. Pozostaje wierzyc ze sie to w końcu znudzi. Albo milczećA na zakończenie tematu powiem tylko, że jestem na innym forum i tam dziewczyny rozmawiają o wszystkim i żadna się nie kłóci, wręcz każda wspiera.
reklama
motylkowelove