reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Nie nie, dzis 10 tydz a z om 9+3 moze 10 tydz + cos w kazdym razem data porodu zmienila sie z 10.12 na 5.12:) ja bylam u gin tego co zawsze pokazywal mi takie jak zawsze obrazy a raz cos wcisnal i sie pokazalo takie cudo :D

reklama
A na zakończenie tematu powiem tylko, że jestem na innym forum i tam dziewczyny rozmawiają o wszystkim i żadna się nie kłóci, wręcz każda wspiera.
Dla jednych temat zwierząt, dla drugich temat cudzych marzeń jest mało interesujący, ale jeżeli mnie to nie obchodzi to nie komentuje i czytam kolejny post, ot tyle. Jak mam 9 miesięcy rozmawiać tylko o ciąży to się wypisuje, bo poza tym że będę matka, biore również ślub, mam super prace, kocham podróżować i przymierzam się do budowy domu, mam też super psa który pochłania duża część mojego życia, bo jeżdżę z nim na wystawy itd itp. Moje życie nie kończy się na rodzicielstwie i jeżeli mogę poznać dziewczyny ze strony innej niż "przyszła mama" to chętnie to robię. No ale jak dla niektórych to taki problem to niech rozmawiają w kółko o jednym i tym samym :)

@PatkaPatka no, teraz to zaintrygowałaś mnie tymi podróżami.:cool2:Ja też jestem taki wolny ptak i fascynują mnie podróże właśnie. Pisałaś wcześniej o rasie psa? Jeśli tak to przepraszam nie doczytałam.

Wlasnie nie doplacalam nic, a w sumie rowno 4 tyg temu bylo cialko zolte, pewnie zaraz pojawil sie zarodek bo 12 dni temu bylo 17 mm a teraz 3 cm:) wiec u mnie codziennie 1 mm sie zgadza ale chodze tak co 2 tyg

A na zakończenie tematu powiem tylko, że jestem na innym forum i tam dziewczyny rozmawiają o wszystkim i żadna się nie kłóci, wręcz każda wspiera.
Dla jednych temat zwierząt, dla drugich temat cudzych marzeń jest mało interesujący, ale jeżeli mnie to nie obchodzi to nie komentuje i czytam kolejny post, ot tyle. Jak mam 9 miesięcy rozmawiać tylko o ciąży to się wypisuje, bo poza tym że będę matka, biore również ślub, mam super prace, kocham podróżować i przymierzam się do budowy domu, mam też super psa który pochłania duża część mojego życia, bo jeżdżę z nim na wystawy itd itp. Moje życie nie kończy się na rodzicielstwie i jeżeli mogę poznać dziewczyny ze strony innej niż "przyszła mama" to chętnie to robię. No ale jak dla niektórych to taki problem to niech rozmawiają w kółko o jednym i tym samym :)
Niestety zauważyłam, że są tu takie osoby, które mają dużą satysfakcję jak wybijają komuś chociaż malutką szpilę. Pozostaje wierzyc ze sie to w końcu znudzi. Albo milczeć :)

reklama
Do góry