reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Nie nie, dzis 10 tydz a z om 9+3 moze 10 tydz + cos w kazdym razem data porodu zmienila sie z 10.12 na 5.12:) ja bylam u gin tego co zawsze pokazywal mi takie jak zawsze obrazy a raz cos wcisnal i sie pokazalo takie cudo :D

reklama
A na zakończenie tematu powiem tylko, że jestem na innym forum i tam dziewczyny rozmawiają o wszystkim i żadna się nie kłóci, wręcz każda wspiera.
Dla jednych temat zwierząt, dla drugich temat cudzych marzeń jest mało interesujący, ale jeżeli mnie to nie obchodzi to nie komentuje i czytam kolejny post, ot tyle. Jak mam 9 miesięcy rozmawiać tylko o ciąży to się wypisuje, bo poza tym że będę matka, biore również ślub, mam super prace, kocham podróżować i przymierzam się do budowy domu, mam też super psa który pochłania duża część mojego życia, bo jeżdżę z nim na wystawy itd itp. Moje życie nie kończy się na rodzicielstwie i jeżeli mogę poznać dziewczyny ze strony innej niż "przyszła mama" to chętnie to robię. No ale jak dla niektórych to taki problem to niech rozmawiają w kółko o jednym i tym samym :)

@PatkaPatka no, teraz to zaintrygowałaś mnie tymi podróżami.:cool2:Ja też jestem taki wolny ptak i fascynują mnie podróże właśnie. Pisałaś wcześniej o rasie psa? Jeśli tak to przepraszam nie doczytałam.

Wlasnie nie doplacalam nic, a w sumie rowno 4 tyg temu bylo cialko zolte, pewnie zaraz pojawil sie zarodek bo 12 dni temu bylo 17 mm a teraz 3 cm:) wiec u mnie codziennie 1 mm sie zgadza ale chodze tak co 2 tyg

A na zakończenie tematu powiem tylko, że jestem na innym forum i tam dziewczyny rozmawiają o wszystkim i żadna się nie kłóci, wręcz każda wspiera.
Dla jednych temat zwierząt, dla drugich temat cudzych marzeń jest mało interesujący, ale jeżeli mnie to nie obchodzi to nie komentuje i czytam kolejny post, ot tyle. Jak mam 9 miesięcy rozmawiać tylko o ciąży to się wypisuje, bo poza tym że będę matka, biore również ślub, mam super prace, kocham podróżować i przymierzam się do budowy domu, mam też super psa który pochłania duża część mojego życia, bo jeżdżę z nim na wystawy itd itp. Moje życie nie kończy się na rodzicielstwie i jeżeli mogę poznać dziewczyny ze strony innej niż "przyszła mama" to chętnie to robię. No ale jak dla niektórych to taki problem to niech rozmawiają w kółko o jednym i tym samym :)
Niestety zauważyłam, że są tu takie osoby, które mają dużą satysfakcję jak wybijają komuś chociaż malutką szpilę. Pozostaje wierzyc ze sie to w końcu znudzi. Albo milczeć :)

reklama
Do góry