reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Tak, ale milo sie tez czyta o tym, ktora co robila w danym dniu, o planach na weekend, o klotniach z mezem ;), o mlodszych dzieciach, o promocjach w Biedrze itd.
Tak jak napisala poprzedniczka, to chyba niemozliwe, zeby przez 9 miesiecy pisac tylmo o ciazy?
Zależy jaki temat bo czasami przesada ... ciągnąć temat np. zwierzak sto stron i robić gowno burze może lepiej iść do weterynarza a nie gina bo nie wiem już o czyja tu ciąże chodzi xD to już tak pół żartem ...
Ale serio nie chce się tu wchodzić i czytac takich bzdetow ... przynajmniej mi , bo żadna od rana nie napisała co u niej w tym całym bałaganie nie wiadomo kto kiedy co jak ... nawet @porcelana nie miała szansy się wygadać bo ważniejszy pies kot małpa
A tak serio życie zwierząt mnie nie interesuje , kto ma niech ma kto nie ma niech nie ma .
Róbcie co chcecie ale zobaczycie zostanie Was garstka przez właśnie takie dogadywanie i pouczenie dla mnie zupełnie zbędne na tym wątku :/ ale jak już pisałam dobrze ze można się usunąć w cień jak coś kiedy nie jest milo
Na razie czuć w powietrzu tylko aferę :/ a gdzie miejsce na inne rzeczy

@MamaXTrzy mi zupełnie nie zależy na mojej racji, dlatego nie będę niczego udowadniać ;)
Jeśli prawda jest inna to tylko się cieszyć!

Wracając do meritum, życzę powodzenia na wizytach :)

Zależy jaki temat bo czasami przesada ... ciągnąć temat np. zwierzak sto stron i robić gowno burze może lepiej iść do weterynarza a nie gina bo nie wiem już o czyja tu ciąże chodzi xD to już tak pół żartem ...
Ale serio nie chce się tu wchodzić i czytac takich bzdetow ... przynajmniej mi , bo żadna od rana nie napisała co u niej w tym całym bałaganie nie wiadomo kto kiedy co jak ... nawet @porcelana nie miała szansy się wygadać bo ważniejszy pies kot małpa
A tak serio życie zwierząt mnie nie interesuje , kto ma niech ma kto nie ma niech nie ma .
Róbcie co chcecie ale zobaczycie zostanie Was garstka przez właśnie takie dogadywanie i pouczenie dla mnie zupełnie zbędne na tym wątku :/ ale jak już pisałam dobrze ze można się usunąć w cień jak coś kiedy nie jest milo
Na razie czuć w powietrzu tylko aferę :/ a gdzie miejsce na inne rzeczy
Racja, ta gownoburza akurat ciagnie sie za dlugo i nie ma zadnego sensu, ale pisanie non stop o skarpetkach i kokardkach tez nie ma... A gdzie miejsce na codzienne zycie?

reklama
Racja, ta gownoburza akurat ciagnie sie za dlugo i nie ma zadnego sensu, ale pisanie non stop o skarpetkach i kokardkach tez nie ma... A gdzie miejsce na codzienne zycie?
Życie codzienne to co innego, a gdzieś tu ktos o nim pisze? [emoji14] bo chyba każda siedzi przy obiedzie z łyżka w buzi i czyta az jedna drugiej pojedzie bardZiej [emoji14]

Do góry