motylkowelove
Fanka BB :)
Dla mnie ta ciąża to jest pierwsza w życiu mimo 4 strat ... nigdy moje dzieciątka nie rosły a teraz mamy szansę na szczęście ♡ już mamy szczęście ♡ byle do grudnia i byle zdrowo rosło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny miewacie teraz infekcje intymne ? Tydzień temu byłam przeleczona i dalej coś mi się nie podoba...jak by mało zmartwień było , z przezebienia się wygrzebałam chodź jescze katar mam troche
A to ja nie mam luteiny więc na pewno nie od tego .Ja myslalam ze mam infekcje intymna ale okazalo sie ze mam uczulenie na luteine. Zmienilam na inne globulki i juz jest ok.
Co za błąd miało być malenstwem.. Termin na 11.12Gratuluje a termin na 13 grudnia?