EklerkaDaria
Fanka BB :)
Dziewczyny Lacibios Femina i Dicoflor 60 powinny pomóc. Żeli do higieny intymnej nie polecam, bo zaburzają florę bakteryjną. Ja używam tylko mydła szarego w kostce Biały jeleń.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tylko lepszy i w działaniu i aplikacji [emoji4]@motylkowelove ten progesterone besins to progesteron dopochw. jak luteina na przyklad, czy cos zupelnie innego?
Ja używam żelu lacibios femina z ph 3.5 i super [emoji4] już od daaawnaDziewczyny Lacibios Femina i Dicoflor 60 powinny pomóc. Żeli do higieny intymnej nie polecam, bo zaburzają florę bakteryjną. Ja używam tylko mydła szarego w kostce Biały jeleń.
Tak tylko lepszy i w działaniu i aplikacji [emoji4]
On w Pl dopiero wchodzi lekarze go jeszcze nie znają ale dużo ciaz na nim [emoji4]Hmm ciekawe dlaczego moja gin mi tego nie zaproponowala tylko jechalam do Czech po jakis inny lepszy od luteiny progesteron...
No trudno wazne ze ten nie uczula jak luteina i Czechy odwiedzialam
Znany, znany,sporo recept na niego miałam, ale fakt-dopiero od niedawnaOn w Pl dopiero wchodzi lekarze go jeszcze nie znają ale dużo ciaz na nim [emoji4]
Mnie mdli, ale nie wiem czy to po nim, bo zanim zaczęłam bractw też mnie mdlilo, ale wydaje mi się że teraz bardziej.Kochane jak się czujecie po duphastonie ?
Myślę że to przez ciaze. Ja dziś w pracy to oczy na zapałkach miałam.ja Jestem zmęczona bardzo nie mam sił na nic i głowa mnie boli ale niewiem czy po nim czy przez ciąże Hmm