reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Przepraszam jestem straszne opóźnienia :/

Kochane prawie 2 cm szczęścia [emoji7]♡
Dzidziuś ma jeden dzień więcej [emoji7]
Macha ładnie rączki nóżki kręgosłup ma [emoji4] mama płakała zE stresu ...
Badanie miałam też przez brzuch serduszko pięknie puka ♡

A to nasz cud [emoji7]
Zobacz załącznik 853421
Gratuluję moje szczęście też ma prawie 2 cm

reklama
Kasiula w ciąży to częstsze bo Flora bakteryjną zaburzona.
Kiedyś w poprzedniej ciazy brałam Gynalgin, a teraz jak zaczęłam czuć zaczęłam podmywac się olejkiem herbaciany (rozcieńczony) i ustało po jednym dniu. Dużo jedz naturalnych probiotyków żeby florę odbudować np. Kapusta kiszona, jogurty z bakteriami, ziemniaki itd.
Ja posmarowalam się clotrimazorum mam nadzieję że nie zaszkodzi . Gdzie ten olejek kupiłaś ?

W zielarskim kupuje, tylko rozcieńczonym podmywac się.

Julia żeby zaraz jakieś drożdżaki się nie przypaletaly, ale jak nie piecze i brzydko nie pachnie to na pewno nie to.

Motylkowelove ja też się wzmacnia probiotykami

W zielarskim kupuje, tylko rozcieńczonym podmywac się.

Julia żeby zaraz jakieś drożdżaki się nie przypaletaly, ale jak nie piecze i brzydko nie pachnie to na pewno nie to.

Motylkowelove ja też się wzmacnia probiotykami
Sprawdzam codziennie, piec nic nie piecze na szczęście, w najgorszym zadzwonię do mojej położnej i jej powiem, może skieruje na wymaz....

reklama
Do góry