reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Robilyscie juz wyniki ktore zleca lekarz na hiv kila toxo itd? Ja bylam dzisiaj 150 zl wydalam masakra.zgode trzeba bylo na hiv podpisywac .

reklama
Cześć dziewczyny, jak Wasze samopoczucie? Moje kiepsko, ciągle mdli, juz nie wiem co mam jeść. Pije głównie mięte i ziołowe herbaty. Wczoraj na śniadanie zrobimy jajecznice, córka chciała to ja co gryz a jedzenie ni w gardle stawało. Jak czyje głód to już mnie mdli, jak zjem chwilę jest ok po czym znów łapią mdłości.
Juz mam tego dość bo nawet w pracy funkcjonować nie mogę normalnie.
Zmęczona wiecznie chodzę, jeszcze teraz córka z przedszkola przyniosła chorobę, ona chora a mnie też dopadło i gardło boli. Także super.
Jeszcze za 2 tygodnie czeka mnie wyjazd na komunie mojej chrześnicy, droga autem w jedną stronę ok 350KM. Ja nie wiem jak to przeżyje. Chociaż nie powinnam lekarz mówił że nie powinnam nigdzie daleko podróżować ale co zrobić? Jestem chrzestną i wypada być.

Kciuki za wizyty.

Ja badania mam zrobić w następny poniedziałek, na szczęście mam skierowanie bo też bym pewnie popłynęła z kasą.

reklama
Juliana- trzymam mocno kciuki. Kto jeszcze dzis ma wizytę? Ja o 12:40 - cala sie trzęsę z nerwow. Trzymajcie kciuki, proszę .
Trzymam ✊✊✊
Cześć dziewczyny, jak Wasze samopoczucie? Moje kiepsko, ciągle mdli, juz nie wiem co mam jeść. Pije głównie mięte i ziołowe herbaty. Wczoraj na śniadanie zrobimy jajecznice, córka chciała to ja co gryz a jedzenie ni w gardle stawało. Jak czyje głód to już mnie mdli, jak zjem chwilę jest ok po czym znów łapią mdłości.
Juz mam tego dość bo nawet w pracy funkcjonować nie mogę normalnie.
Zmęczona wiecznie chodzę, jeszcze teraz córka z przedszkola przyniosła chorobę, ona chora a mnie też dopadło i gardło boli. Także super.
Jeszcze za 2 tygodnie czeka mnie wyjazd na komunie mojej chrześnicy, droga autem w jedną stronę ok 350KM. Ja nie wiem jak to przeżyje. Chociaż nie powinnam lekarz mówił że nie powinnam nigdzie daleko podróżować ale co zrobić? Jestem chrzestną i wypada być.

Kciuki za wizyty.

Ja badania mam zrobić w następny poniedziałek, na szczęście mam skierowanie bo też bym pewnie popłynęła z kasą.
Tez te mdłości przy jedzeniu mnie męczą. Niby chce jeść a jak do buzi wezmę to wszystko mi staje.
Przeziębienie tez przerabiałam. Polecam syrop *spam* i coś z tej serii do ssania na gardło. Psikalam jeszcze tantum verde. Zdrówka życzę.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania krwi.
Ja w przyszłym tygodniu idę zrobić morfologia, HIV, Hcv, HBs, różyczka, cytomegalie, przeciwciała, tsh, ft3 i ft4 toxo robiłam wcześniej.

Do góry