reklama
martakratka
Fanka BB :)
Ja robilam toxo i rozyczke na razie i wyszly ok.Robilyscie juz wyniki ktore zleca lekarz na hiv kila toxo itd? Ja bylam dzisiaj 150 zl wydalam masakra.zgode trzeba bylo na hiv podpisywac .
motylkowelove
Ja też wszystko robiłam do tego wątrobowe , i helicobacter
natka100
Tez robilam lekarz wypisal. Na hiv tez zgode podpisywalas?Ja też wszystko robiłam do tego wątrobowe , i helicobacter
motylkowelove
A nawet nie pamiętam chyba tak
Cześć dziewczyny, jak Wasze samopoczucie? Moje kiepsko, ciągle mdli, juz nie wiem co mam jeść. Pije głównie mięte i ziołowe herbaty. Wczoraj na śniadanie zrobimy jajecznice, córka chciała to ja co gryz a jedzenie ni w gardle stawało. Jak czyje głód to już mnie mdli, jak zjem chwilę jest ok po czym znów łapią mdłości.
Juz mam tego dość bo nawet w pracy funkcjonować nie mogę normalnie.
Zmęczona wiecznie chodzę, jeszcze teraz córka z przedszkola przyniosła chorobę, ona chora a mnie też dopadło i gardło boli. Także super.
Jeszcze za 2 tygodnie czeka mnie wyjazd na komunie mojej chrześnicy, droga autem w jedną stronę ok 350KM. Ja nie wiem jak to przeżyje. Chociaż nie powinnam lekarz mówił że nie powinnam nigdzie daleko podróżować ale co zrobić? Jestem chrzestną i wypada być.
Kciuki za wizyty.
Ja badania mam zrobić w następny poniedziałek, na szczęście mam skierowanie bo też bym pewnie popłynęła z kasą.
Zmęczona wiecznie chodzę, jeszcze teraz córka z przedszkola przyniosła chorobę, ona chora a mnie też dopadło i gardło boli. Także super.
Jeszcze za 2 tygodnie czeka mnie wyjazd na komunie mojej chrześnicy, droga autem w jedną stronę ok 350KM. Ja nie wiem jak to przeżyje. Chociaż nie powinnam lekarz mówił że nie powinnam nigdzie daleko podróżować ale co zrobić? Jestem chrzestną i wypada być.
Kciuki za wizyty.
Ja badania mam zrobić w następny poniedziałek, na szczęście mam skierowanie bo też bym pewnie popłynęła z kasą.
Martynka_K
Ile dni zajmuje zrobienie wszystkich badań?
motylkowelove
Ja zrobiłam w 2dni bo miałam dużo badań i podzieliłam sobie
natka100
Ja od razu dzisiaj wszystkie .chcialam miec je z glowyIle dni zajmuje zrobienie wszystkich badań?
reklama
EklerkaDaria
TrzymamJuliana- trzymam mocno kciuki. Kto jeszcze dzis ma wizytę? Ja o 12:40 - cala sie trzęsę z nerwow. Trzymajcie kciuki, proszę .
Tez te mdłości przy jedzeniu mnie męczą. Niby chce jeść a jak do buzi wezmę to wszystko mi staje.Cześć dziewczyny, jak Wasze samopoczucie? Moje kiepsko, ciągle mdli, juz nie wiem co mam jeść. Pije głównie mięte i ziołowe herbaty. Wczoraj na śniadanie zrobimy jajecznice, córka chciała to ja co gryz a jedzenie ni w gardle stawało. Jak czyje głód to już mnie mdli, jak zjem chwilę jest ok po czym znów łapią mdłości.
Kciuki za wizyty.
Przeziębienie tez przerabiałam. Polecam syrop *spam* i coś z tej serii do ssania na gardło. Psikalam jeszcze tantum verde. Zdrówka życzę.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania krwi.
Ja w przyszłym tygodniu idę zrobić morfologia, HIV, Hcv, HBs, różyczka, cytomegalie, przeciwciała, tsh, ft3 i ft4 toxo robiłam wcześniej.