reklama
martakratka
Fanka BB :)
Ja wlasnie sie dowiedzialam. Az sie poplakalam. Straszne to jest, naprawdę.Dziewczyny wiecie, ze zmarl Alfie Evans? Straszne... Cały czas wierzyłam, że stanie sie jakiś cud.
motylkowelove
Kazdy liczył , że cos się zmieni i zdarzy cud... ale jesli miałby się dzieciaczek męczyć i cierpieć to może taka wola Boża była dla niego lepsza na ten moment ... teraz wierzę , że jest szczęśliwy z Aniołkami <3 bardzo współczuję rodzicom i ich pustce
Ja tydzień temu byłąm włąsnie w szpitalu z krwotokiem z ogromnym skrzepem, i okazało się że ok. Ju z się zegnałąm z wami, we wtorek byłam u lekarza , i też ok. A plamienie dopiero wczoraj mi ustąpiło. Mam nadzieję ze nadal bedzie ok, dzisiaj chcemy powoedzieć starszym dzieciom o ciążyPlamienie to nie zawsze wyrok. Zobacz, dużo dziewczyn chociażby tu na forum miały też plamienie. Szkoda, że aż do poniedziałku musisz czekać. Niepotrzebny stres.
Za 2 tygodnie dopiero. Teraz musze badania zrobić0,60cm za ile kolejna wizyta?
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Możemy nospe?
z zasady nie jem nigdy, przeciwbólowych też, ale tak mnie nawala brzuch że masakra.
z zasady nie jem nigdy, przeciwbólowych też, ale tak mnie nawala brzuch że masakra.
Mi lekarz wręcz nakazywal no speMożemy nospe?
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Tak od początku?Mi lekarz wręcz nakazywal no spe
Ja nigdy nie biorę. Naczytałam się o "po nospowych dzieciach" dlatego się boję.
Jak mnie boli dołem przy @to wolę drink walnąć ale teraz nie ma opcji, heh.
reklama
patuśka
Ciesze sie ze sytuacja sie poprawila. Oszczędzaj sie ile mozeszHej, melduję się z aresztu łóżko we go. Plamienia zmalały, teraz tylko przy siku troszkę zostaje na papierku ale też nie zawsze, czasem jest czysto. Ból w plecach zniknął. Na razie. Także leżę, mam przepustkę na kurs łóżko-ubikacja-lozko.
Dziewczyny czytam wszystko, ale mam tak fatalne samopoczucie, ze sie nie udzielam bo bym tylko gledzila. Duzo pracy bedzie w maju i nie ma jak pojsc na l4, na nic nie mam ochoty procz spania i jedzenia.
Kropek urosl z 5 mm na 11 przez tydzień, juz bylo widac golym okiem jak serdusio bije.
Lekarz super, bede do niego chodzić, nie do tej co bierze chore kwoty a sie spieszy nie wiadomo gdzie dostalam tez skierowanie na badania krwi. Następna wizyta 15 maja i wtedy zaloza karte ciazy