reklama
Mama DHA Premium, ja tez je biorę. Bierze się dwie kapsułki dziennie.Dziewczyny, co to są za witaminy. Gin mi je kazała wykupić i brać zamiast tych dotychczasowych, a kompletnie nie wiem co ona tam na tej kartce napisała.
Anet29
Fanka BB :)
Ja w poprzedniej ciąży duphaston brałam do końca 12 tygodnia. A daleko masz do gina przecież receptę może Ci wypisać bez zapisywania się na wizytę
I pozniej tak z dnia na dzien sie odstawia? czytalam ze trzeba brac minimum dopoki lozysko nie przejmie "sterow"
poszukam dziekuje za pomoc troche sie zestresowalam ta sytuacja.
Szymonowa matka
Aktywna w BB
Mi już potem kazał odstawić już potem nic nie brałam prócz femibionu
Dagaa11
Mama dha premiumDziewczyny, co to są za witaminy. Gin mi je kazała wykupić i brać zamiast tych dotychczasowych, a kompletnie nie wiem co ona tam na tej kartce napisała.
martakratka
W którym tyg kazał CI odstawić?Mi już potem kazał odstawić już potem nic nie brałam prócz femibionu
Dagaa11
Wlasnie tez na kolejnej wizycie musze zapytac lekarza do kiedy bede go brac, bo sama nie wiem. Wiem, ze conajmniej do konca 12 tygodnia sie zalecaW którym tyg kazał CI odstawić?
Szymonowa matka
Aktywna w BB
@martakratka do końca 12 tygodnia brałam duphaston poszłam do gina że mi się kończy i już powiedział że nie ma potrzeby brać to było w poprzedniej ciąży, zobaczymy jak będzie w tej.
Alexa1905
I tak tez czułam, ze przy tym drugim pobraniu było już lepiej. Ale nadal mam mdłości.
Co do diety, to tez jakoś dawałam radę z synem w ciąży. Ale ogólnie mam jakoś brak koncepcji na obiady. Masz jakieś sprawdzone przepisy? Co najczęściej robisz albo co najbardziej lubisz?
Szczerze to z obiadami jakoś nie wymyślam. Jem mniej ziemniaków. Makaron tylko razowy. Mniej tłustych sosów i zmieniłam olej na oliwę. No i do wszystkiego jem dużo warzyw. I cukier zazwyczaj ok. 120 a zazwyczaj mniej.
Więc niestety za dużo nie pomogę:/
reklama
motylkowelove
Ja wychodzę chwilke z krzaków .
Czytam Was codziennie i kibicuje ;*
Melduję że ja dziś po wizycie dzidzia rośnie wszystko dobrze z nami ♡ widać już rączki nóżki się pojawiają serduszko puka... odetchnelam .
A jeżdżę co tydzień by kontrolować czy nie pojawiają się krwiaki czy rośnie ładnie . Gdyby to nie była 5ta ciąża pewnie bym odpuściła ale wolę pilnować lekarz mowi zE jak mam być spokojniejsza to nie ma problemu [emoji4]
Czytam Was codziennie i kibicuje ;*
Melduję że ja dziś po wizycie dzidzia rośnie wszystko dobrze z nami ♡ widać już rączki nóżki się pojawiają serduszko puka... odetchnelam .
A jeżdżę co tydzień by kontrolować czy nie pojawiają się krwiaki czy rośnie ładnie . Gdyby to nie była 5ta ciąża pewnie bym odpuściła ale wolę pilnować lekarz mowi zE jak mam być spokojniejsza to nie ma problemu [emoji4]