Kacprysiowo
Moderatorka
Julianna trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki już wiem wszystko. W poniedziałek załatwiam receptę od rodzinnej na paski + glukometr i w aptece gemini dostanę za darmo glukometr. A gdyby rodzinna nie wypisała na glukometr mam zabrać ten mój stary i też dadzą mi na wymianę nowy ten co chce. Ale rodzinna wypisze mi bez problemu. Więc od poniedziałku będę się kłuła . I od jutra dietka.
Trzymam kciuki, zeby wszystklo bylo dobrze!
Ja tak samo trzymam kciuki. W poprzedniej ciazy tez trafilam z krwotokiem myslalam ,ze to juz koniec mojej ciazy a wszystko bylo dobrze.Podłączam się i również mocno trzymam kciuki!
Poważnie? Taka sytuacja, że nie ma kto zrobić USG jest normalna???Robią badania ale nie ma kto zrobić usg
To jest aż nie do pomyślenia...Poważnie? Taka sytuacja, że nie ma kto zrobić USG jest normalna???
No to super [emoji6] A masz regularne cykle, owulacje miałaś w czasie?Hej , ja tez po wizycie. Tak sie martwilam, że będzie pusty pęcherzyk, a tu po tygodniu bijące serduszko. 6+1 tc <3
Właśnie nieregularne. Ciąża mlodsza 10 dni niz wychodzi z OM..No to super [emoji6] A masz regularne cykle, owulacje miałaś w czasie?