reklama
Anet29
Fanka BB :)
Jadę do szpitala, poza bólami pojawiły się dość mocne plamienia. Trzymajcie kciuki ale sądzę że przyjdzie mi się dzisiaj z wami pożegnać....
Trzymam kciuki, nawet tak nie mysl! bedzie dobrze!
martakratka
Nie myśl tak nawet. Wszystko będzie dobrze. Musi byc.Jadę do szpitala, poza bólami pojawiły się dość mocne plamienia. Trzymajcie kciuki ale sądzę że przyjdzie mi się dzisiaj z wami pożegnać....
EklerkaDaria
Trzymam mocno kciukiJadę do szpitala, poza bólami pojawiły się dość mocne plamienia. Trzymajcie kciuki ale sądzę że przyjdzie mi się dzisiaj z wami pożegnać....
Ja niestety mam cukrzyce co przewidywałam. Muszę teraz skombinować glukometr bo nie uśmiecha mi się gnać tylko po niego do Poznania.
@Dagaa11 kolezanko droga. Dowiedz mi się jakie warunki trzeba spełniać żeby dostać za grosze glukometr w aptece? 8 lat temu dostałam do recepty na paski. Teraz coś doktorka mówiła ze nie dają w aptece? Możesz się dowiedzieć coś na ten temat? I wiesz może czy rodzinny może wypisać takie paski na recepcie?
Już wszystko wiem dodzwoniłam się do apteki . Pytania nieaktualne
Ostatnia edycja:
Dagaa11
Trzymam kciuki, zeby wszystklo bylo dobrze!Jadę do szpitala, poza bólami pojawiły się dość mocne plamienia. Trzymajcie kciuki ale sądzę że przyjdzie mi się dzisiaj z wami pożegnać....
Dagaa11
No kochana, u nas w aptekach juz nie daja glukometrow, bo przedstawiciele nie zostawiaja. Teraz tylko w poradniach diabetologicznych mozna dostac, za darmo. A ci do trgo czy paski przepisze, jeski masz stwierdzona cukrzyce to jak nsjbarddziej. A jesli tak tylko, zeby sprawdzac zapobiegawczo, to tak naprawde zalezy od "widzimisie" lekarza.Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja niestety mam cukrzyce co przewidywałam. Muszę teraz skombinować glukometr bo nie uśmiecha mi się gnać tylko po niego do Poznania.
@Dagaa11 kolezanko droga. Dowiedz mi się jakie warunki trzeba spełniać żeby dostać za grosze glukometr w aptece? 8 lat temu dostałam do recepty na paski. Teraz coś doktorka mówiła ze nie dają w aptece? Możesz się dowiedzieć coś na ten temat? I wiesz może czy rodzinny może wypisać takie paski na recepcie?
Już wszystko wiem dodzwoniłam się do apteki . Pytania nieaktualne
EklerkaDaria
Dzięki już wiem wszystko. W poniedziałek załatwiam receptę od rodzinnej na paski + glukometr i w aptece gemini dostanę za darmo glukometr. A gdyby rodzinna nie wypisała na glukometr mam zabrać ten mój stary i też dadzą mi na wymianę nowy ten co chce. Ale rodzinna wypisze mi bez problemu. Więc od poniedziałku będę się kłuła . I od jutra dietka.No kochana, u nas w aptekach juz nie daja glukometrow, bo przedstawiciele nie zostawiaja. Teraz tylko w poradniach diabetologicznych mozna dostac, za darmo. A ci do trgo czy paski przepisze, jeski masz stwierdzona cukrzyce to jak nsjbarddziej. A jesli tak tylko, zeby sprawdzac zapobiegawczo, to tak naprawde zalezy od "widzimisie" lekarza.
Dagaa11
No to super, ze zalatwilas. W sieciowkach widocznie jeszcze dostaja glukonetry, w malych aotekach jak moja juz nie zostawiaja, chamy [emoji14]Dzięki już wiem wszystko. W poniedziałek załatwiam receptę od rodzinnej na paski + glukometr i w aptece gemini dostanę za darmo glukometr. A gdyby rodzinna nie wypisała na glukometr mam zabrać ten mój stary i też dadzą mi na wymianę nowy ten co chce. Ale rodzinna wypisze mi bez problemu. Więc od poniedziałku będę się kłuła . I od jutra dietka.
Dagaa11
I jak?Jadę do szpitala, poza bólami pojawiły się dość mocne plamienia. Trzymajcie kciuki ale sądzę że przyjdzie mi się dzisiaj z wami pożegnać....
reklama
Robią badania ale nie ma kto zrobić usgI jak?