reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Hej ja też z UK. Miałam już 2 usg, za twa tyg kolejne. Ale ja jestem po 3 poronieniach więc trochę inaczej mnie rozpatruja...
Oj :( Za mnie w poprzedniej ciąży też porządnie się zabrali od połowy, nie mogę narzekać. Wyszły niejasności w rozwoju dziecka, więc co miesiąc miałam skan albo konsultanta, pod koniec miałam już dość tych wizyt, bo niejasności rozwiały się na szczęście szybko, a pilnowali mnie nadal ;)

Teraz około siódmego tygodnia chcę się wybrać do kliniki „Window to the Womb” na wczesny skan. Do położnej nawet się jeszcze nie zgłaszałam.

reklama
Oj :( Za mnie w poprzedniej ciąży też porządnie się zabrali od połowy, nie mogę narzekać. Wyszły niejasności w rozwoju dziecka, więc co miesiąc miałam skan albo konsultanta, pod koniec miałam już dość tych wizyt, bo niejasności rozwiały się na szczęście szybko, a pilnowali mnie nadal ;)

Teraz około siódmego tygodnia chcę się wybrać do kliniki „Window to the Womb” na wczesny skan. Do położnej nawet się jeszcze nie zgłaszałam.
Ja i wizytę u midwife mam za sobą i wybrany szpital itd. Plus jestem monitorowana przez early pregnancy unit w dwóch miastach haha

Hej dziewczyny :) staram się myśleć pozytywnie, jeszcze tydz i mam nadzieję że dowiem się coś więcej:) jak się czujecie ? Ja cały czas zmęczona, brak apetytu i mega mnie bolą piersi.

Hej dziewczyny :) staram się myśleć pozytywnie, jeszcze tydz i mam nadzieję że dowiem się coś więcej:) jak się czujecie ? Ja cały czas zmęczona, brak apetytu i mega mnie bolą piersi.
Ja już kilka stron temu pisałam, że nie ma chyba takiej dolegliwości ciążowej która by mnie nie męczyła. Chyba tylko zgaga zdarza mi się rzadziej. A tak to foka z torba żarcia i woreczkiem w kieszeni w razie mdlosci hihihi

Dziewczyny nie tak byc powinno.. to ja uciekam bo to ja psuje atmosfere i sieje strach a nie o to chodzi.. wy cieszcie sie ciaza i odpoczywajcie :* ja bede podczytywac Was i kibicowac ale pisac nie ma juz sensu chociaz przyzwyczailam sie do Was ;-)
Odezwe sie jak zobacze II kreski i zarodek z serduszkiem ;-)
Trzymajcie sie!
No co Ty. Nie siejesz strachu..

Dziewczyny, wróciłam do ćwiczeń. Rozpisalam sobie ćwiczenia na pół godziny. Lekkie ćwiczenia, lekkie obciążenie (8 kg) i .... Dupa. Dostałam zadyszki przy pierwszej serii. Zrobiłam tylko połowę a i tak ćwiczyłam prawie dwadzieścia minut. Ręce mi drżały, nie mogłam uregulować oddechu. Masakra [emoji33]. To ja chyba zostanę przy spacerach, których nie znoszę najbardziej na świecie.

reklama
Do góry