No to masz ciszę o dzień młodsza od mojej hihi ja wczoraj byłam I też usg pokazało 6t4d gratulacjeJa po wizycie, 6t4d serduszko pieknie pika
Mowili jakiej wielkości fasolka ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to masz ciszę o dzień młodsza od mojej hihi ja wczoraj byłam I też usg pokazało 6t4d gratulacjeJa po wizycie, 6t4d serduszko pieknie pika
Gratuluje, a jakiej wielkosci zarodek?Ja po wizycie, 6t4d serduszko pieknie pika
To mamy wizyte tego samego dnia tez juz czekam jak na szpilkach...ostatnio mam jakies glupie wizjeHej dziewczyny udało mi się zarejestrować ma 24.04 na 15:15 cieszę się ogromnie będzie to 6t2d
Isla mozna. Ja w ciazy bralam tantum verde, w aptece mi polecili xDDziewczyny strasznie rozbolało mnie gardło. Masakra, nie pamietam kiedy mnie tak gardło bolało . Jakieś rady oprócz wody utlenionej i ze solą? Tamtum verde mogę? Gdzieś wyczytałam ze tak, a na ulotce zakaz.
WspanialeJa po wizycie, 6t4d serduszko pieknie pika
Tandum verde zdaje się, że tylko w tabletkach, a nie w sprayu. Jednak skonsultowała bym to najpierw z lekarzem.Dziewczyny strasznie rozbolało mnie gardło. Masakra, nie pamietam kiedy mnie tak gardło bolało . Jakieś rady oprócz wody utlenionej i ze solą? Tamtum verde mogę? Gdzieś wyczytałam ze tak, a na ulotce zakaz.
Super ale zazdroszczę...Ja po wizycie, 6t4d serduszko pieknie pika