reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Kochane ja się nie załamuje bo moja droga do macierzyństwa była długa i trudna. Mam dwójkę cudownych dzieci. Pomyślałam się że po takiej długiej przerwie będę misia wrócić do leczenia dwa liczyłam się że może u mnie dojść do poronuenia.. Dlatego co wam mogę doradzić jak urodzicie i będziecie chcieli kolejne to najlepiej szybko bo organizm pamięta ciążę :)
No a ja teraz odpocznę i może za jakiś czas sprobuje6 jeszcze raz.
Trzymajcie sie

No wlasnie a jak to pozniej jest przy porodzie? nie czepiaja sie ze sie tak chodzilo raz do jednego raz do drugiego lekarza? Ja tez chodzilam na nfz i teraz tez bede chodzic pierwsza wizyta prywatnie ale trafilam na lekarza ktory przyjmuje i nfz i prywatnie wiec bedzie caly czas ten sam :) tylko jestem ciekawa czy nic mi nie powie bo po zabiegu mialam dwie @ i ciaza :D
A czemu mieliby się czepiać? Ja w pierwszej ciąży zmieniałam lekarza trzy razy [emoji6] . Ostatniego zmieniłam na miesiąc przed porodem.
A nie zwrocilam uwagi nawet.. jade na 15do ginekologa..
Trzymaj się! Pisz co i jak.
Anet dzieki za dobre slowo, teraz mi tego potrzeba. Tak, bylo cialko zolte, bete powinnam zrobic bo mi dala takie zalecenie. Ide dzisiaj do tej samej placówki co wcześniej, zeby porownac wynik z tym z piatku.

Wkurzyla mnie lekarka, bo zalozyla z gory ze to moja pierwsza ciaza, a potem zapytala czy potrzebne mi l4, na co ja mowie z zaskoczeniem, ze skoro plamie, to chyba powinnam? A ona mi na to, ze oczywiście, oczywiście. I wtedy sie kapnelam, ze ona bardziej chciala wiedziec, czy ja juz pracuje czy jeszcze sie ucze :O

Ja wiem ze mlodo wygladam, na duzo mniej niz mam- takie 17/18 lat, ale czy nawet lekarka musi mi to wygarnac? Wystarcza mi zaskoczone spojrzenia ludzi na ulicy, jak ide gdzies z corka.
A jaki szok będzie jak z brzuchem będziesz chodzić i z tym dzieckiem za rękę. [emoji57] [emoji2] [emoji2]

W ogóle ludzie są najlepsi w opiniowaniu wszystkiego i wszystkich. Ja kiedyś usłyszałam w autobusie od dziadka ,,nie trzeba było się kurwić".. jak go wywalali z miejsca bo zemdlałam stojąc. No super. Wtedy byłam taka grzeczna, teraz bym puściła mu wiązankę mimo chwilowego omdlenia. Jestem pewna [emoji2] [emoji2] .

Wyczuwam szydere :D serio wygladam bardzo mlodo, a dzis mnie 100 razy wszystko bardziej wkurza.

Ok juz nie narzekam, obiecuje! Tylko jade na bete. Może dzis beda wyniki, jak nie to pewnie jutro
Ja też wyglądam młodo, a do tego 152 cm 8-):p:D. Syn już jest prawie taki jak ja :p
Cześć dziewczyny!
Chciałam się po cichu z Wami przywitać, bo być może, podobnie jak Wy, w grudniu zostanę mamą.
Moje ciąża jest bardzo wczesna i jednak wszystko się może zdarzyć...

Mam za sobą 3 poronienia (ostatnie w październiku 2017r), więc rozumiecie, że jest we mnie mnóstwo strachu.
Mam nadzieję, że tym razem będę mieć więcej szczęścia!
To jest moja 6. ciąża, w domu mam 2 chłopców :)
Witaj! :)
Odebrałam wydruk z usg z wczoraj. Ewidentnie zdjecie jest zrobione "inaczej" niz to u poprzedniego lekarza. Na wizycie piatkowej zmierzy sam zarodek, na zdjeciu nie uwidocznil cialka zoltego. Na wczorajszej wizycie zmierzyl zarodek obok cialka zoltego, moze byl inaczej obrocony? Pokaze wam: to pierwsze z piatku, drugie z wczoraj.Zobacz załącznik 847844Zobacz załącznik 847845
Wszystko jest dobrze, mi wyglada to na to ze jakoś bokiem jest ten pęcherzyk :) albo tak jak mówisz przyklejony do ciałka żółtego.

reklama
Do góry