reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Kochane ja się nie załamuje bo moja droga do macierzyństwa była długa i trudna. Mam dwójkę cudownych dzieci. Pomyślałam się że po takiej długiej przerwie będę misia wrócić do leczenia dwa liczyłam się że może u mnie dojść do poronuenia.. Dlatego co wam mogę doradzić jak urodzicie i będziecie chcieli kolejne to najlepiej szybko bo organizm pamięta ciążę :)
No a ja teraz odpocznę i może za jakiś czas sprobuje6 jeszcze raz.
Trzymajcie sie

Kochana pięknie piszesz , i tak własnie masz dla kogo żyć i tym trzeba sie cieszyć :* , nastepnym razem na pewno będzie dobrze :* ściskam !

To moja pierwsza jutro zrobie kolejną
Przyrost jest ważny, ale i tak piękna beta. Powtórz po 48 godzinach. :)
Czemu dostajemy tylr cierpienia:-(
Życie niestety jest niesprawiedliwe.....
U mnie już 35 minut opóźnienia.... Kurde a ja tu zaraz zacznę chodzić po suficie z nerwów z mężem....
Trzymam kciuki ✊
A czemu mieliby się czepiać? Ja w pierwszej ciąży zmieniałam lekarza trzy razy [emoji6] . Ostatniego zmieniłam na miesiąc przed porodem.Trzymaj się! Pisz co i jak.A jaki szok będzie jak z brzuchem będziesz chodzić i z tym dzieckiem za rękę. [emoji57] [emoji2] [emoji2]

W ogóle ludzie są najlepsi w opiniowaniu wszystkiego i wszystkich. Ja kiedyś usłyszałam w autobusie od dziadka ,,nie trzeba było się kurwić".. jak go wywalali z miejsca bo zemdlałam stojąc. No super. Wtedy byłam taka grzeczna, teraz bym puściła mu wiązankę mimo chwilowego omdlenia. Jestem pewna [emoji2] [emoji2] .
Masakra, co za ludzie.... A najgorsze właśnie są te stare berety :mad:

O! To trzymam kciukaski - na pewno będzie w porządku :) Koniecznie napisz co u Was!
I będę wdzięczna jak dasz znać co z tymi ketonami...

Ja juz po wizycie, Pani dr uspokoila mnie, ze nie sa to straszne wyniki. Kazala wiecej jesc, bardziej regularnie i powtorzyc badania. U mnie niestety jest z tym problem - nie jestem zbyt systematyczna, nie mam tez czasu, zeby przygotowywac sobie wczesniej posilki, ale teraz juz nie ma wyjscia i cos musze wymyslic dla dobra Kropka [emoji5]

reklama
Bylam u drugiego ginekologa przed chwila, w tej placowce co mam pakiet z pracy i chciałam, zeby wystawil skierowanie na bete. Zamiast tego dal skierowanie na pilne usg i powiedzial, ze nie nalezy robic sobie dużych nadziei, bo na tym etapie i przy takiej becie powinien juz byc zarodek. Jakby jeszcze dodac do tego plamienie to juz chyba przeczuwam, jak to sie skonczy.

Do góry