Sindacz325
Początkująca w BB
Wczorajsze pobieranieTo moja pierwsza jutro zrobie kolejną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczorajsze pobieranieTo moja pierwsza jutro zrobie kolejną
Kochane ja się nie załamuje bo moja droga do macierzyństwa była długa i trudna. Mam dwójkę cudownych dzieci. Pomyślałam się że po takiej długiej przerwie będę misia wrócić do leczenia dwa liczyłam się że może u mnie dojść do poronuenia.. Dlatego co wam mogę doradzić jak urodzicie i będziecie chcieli kolejne to najlepiej szybko bo organizm pamięta ciążę
No a ja teraz odpocznę i może za jakiś czas sprobuje6 jeszcze raz.
Trzymajcie sie
Nie mam to nasza pierwsza ciąża starana od 1,5rokumasz już dzieci tak ?
Zdjęcie mnie zmylilo TwojeNie mam to nasza pierwsza ciąża starana od 1,5roku
Ostatni okres 21marca stosunek miedzy 29 a 1 kwietnia
Ginekolog mnie nie przyjął bo za wcześnie licząc od okresu to jest to 4. TydzieńA ile dpo ? który dc ?
Przyrost jest ważny, ale i tak piękna beta. Powtórz po 48 godzinach.To moja pierwsza jutro zrobie kolejną
Życie niestety jest niesprawiedliwe.....Czemu dostajemy tylr cierpienia:-(
Trzymam kciukiU mnie już 35 minut opóźnienia.... Kurde a ja tu zaraz zacznę chodzić po suficie z nerwów z mężem....
Masakra, co za ludzie.... A najgorsze właśnie są te stare beretyA czemu mieliby się czepiać? Ja w pierwszej ciąży zmieniałam lekarza trzy razy [emoji6] . Ostatniego zmieniłam na miesiąc przed porodem.Trzymaj się! Pisz co i jak.A jaki szok będzie jak z brzuchem będziesz chodzić i z tym dzieckiem za rękę. [emoji57] [emoji2] [emoji2]
W ogóle ludzie są najlepsi w opiniowaniu wszystkiego i wszystkich. Ja kiedyś usłyszałam w autobusie od dziadka ,,nie trzeba było się kurwić".. jak go wywalali z miejsca bo zemdlałam stojąc. No super. Wtedy byłam taka grzeczna, teraz bym puściła mu wiązankę mimo chwilowego omdlenia. Jestem pewna [emoji2] [emoji2] .
O! To trzymam kciukaski - na pewno będzie w porządku Koniecznie napisz co u Was!
I będę wdzięczna jak dasz znać co z tymi ketonami...