reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
@Renatka80 widocznie późniejsza owulacja była następnym razem bedzie wszytsko widac już u mnie w 12dc ow i w 5t+0 zarodeczek
patuśka
Rozumiem- takie stanowisko ze w sumie spokojnie mozna powiedziec, ze jestes niezastapiona. Oby ktos rozgarniety sie w takim razie szybko znalazl gdy juz zaczniecie szukać-Jak powiem szefowi to będę mogła pójść na L4 jak sobie kogoś wybierze na moje miejsce. Procedura wyboru asystentki u nas trwa.. Podejrzewam, że w czerwcu będę mogła pójść.
EklerkaDaria
Przestań się martwić. Nie porównuj pierwszej ciąży do drugiej bo każda jest inna. Mnie w pierwszej tez brzuch bardziej bolał i cycki, zębów nie mogłam umyć bo miałam odruch wymiotny a teraz nic. Cisza i totalny spokój. Trochę mdłości mam, ale muszę to poobserwować bo nie znam tego uczucia.Mnie w poprzedniej ciąży bardzo bolał brzuch teraz mniej, ale w sumie może dlatego że to druga ciąża? ?
Dziewczyny tak się boje...
I na pewno nic się nie stało! No chyba, że tylko tyle że fasolcia urosłaKurcze, tak czytam te wasze posty o strachu i przeszlo na mnie, chociaz mialam sie nie stresowac przed wizyta. Teraz to nie wiem jak wytrzymam do tej 16 nibysobie mysle:kurcze, w piatek widzialam serduszko, co zlego moglo sie stac przez 4 dni?
Dziewczyny! Tylko spokój nas uratuje... Zabraniam każdej się denerwować. Mamy myśleć pozytywnie! Wszystko będzie dobrze! Tak być musi i nie ma innej opcji!
I super! Na następnej będzie serduszko!Hej dziewczyny, ja dziś po 1 wizycie. Na razie sam pęcherzyk widać, mam przyjść za 2 tygodnie. Mam nadzieję że będzie dobrze. U mnie wychodzi 5T6D od ostatniej @
@patuśka nie tyle niezastąpiona co ciężka to znalezienia ,,pod siebie". Ja przerabiałam już trzy zarządy i tylko z tym pierwszym było super pod każdym względem. No ale tamten szef mnie sobie wybrał a każdy kolejny dostał mnie w spadku . Jak mój szef kogoś będzie szukał to też konkretnie pod siebie .. a że to ciężki kaliber człowieka to może trochę potrwać.
Anet29
Aaa i nikomu nie mowie do 3 mca.. i nie zapisuje sie na forum..
Dlaczego nie zapisujesz sie na forum? )
Aga a jak progesteron?Aaa i nikomu nie mowie do 3 mca.. i nie zapisuje sie na forum..
reklama
Rozumiem, że nie chcesz nikomu mówić ale... My wszystkie wiemy i będziemy Cię wspierać [emoji5] na każdym etapie Twojej ciąży więc spokojnie możesz się zapisać na forum.Aaa i nikomu nie mowie do 3 mca.. i nie zapisuje sie na forum..