kasiula222
Fanka BB :)
Dziewczyny ja z tym apetytem mam całkiem odwrotny objaw. Chce mi się jeść nie mam mdłości .Tylko dziś ma wrażenie że mi się siku chce ciągle takie parcie na pęcherz Macie tak . ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie chodzę aż tak często ale mam takie dziwne uczucie na pęcherzu .W obu ciążach miałam mdłości teraz na razie nic ale może. Za wcześnie . ..5 tydzień dopiero . Nie mogę się cieszyć ciążę bo strasznie się boje by było wszystko dobrze a wizyta 24No mi też tak niby ciągle chce się siku , ale nie chodzę co 5 minut ;p
Chyba każda z nas niestety się boi ...,wiele z nas miało nie udane ciążę , a w moim przypadku chore dziecko więc ten starch jest ogromny i każda wizyta będzie stresem ..Mnie w poprzedniej ciąży bardzo bolał brzuch teraz mniej, ale w sumie może dlatego że to druga ciąża? ?
Dziewczyny tak się boje...
Kurcze, tak czytam te wasze posty o strachu i przeszlo na mnie, chociaz mialam sie nie stresowac przed wizyta. Teraz to nie wiem jak wytrzymam do tej 16 nibysobie mysle:kurcze, w piatek widzialam serduszko, co zlego moglo sie stac przez 4 dni?Chyba każda z nas niestety się boi ...,wiele z nas miało nie udane ciążę , a w moim przypadku chore dziecko więc ten starch jest ogromny i każda wizyta będzie stresem ..
Moje trzy dzień po dniu były takie same nie było tak intensywniejszej drugiej kredki a potem dałam sobie spokój by się nie stresowaćMi wczoraj te testy zryly beret.. ale kto normalny robi testy ciążowe pół godziny po tym jak wypije pół litra wody...