Anet29
Fanka BB :)
Ja juz pod gabinetem. Trzymajcie prosze kciuki! :*
Trzymam trzymam kciukasy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz pod gabinetem. Trzymajcie prosze kciuki! :*
Kuźwa, chodzisz do pracy, płacisz te wszystkie składki, a jak przychodzi co do czego to czekasz miesiącami...
To urodzisz do tej pory . spróbuj prywatnie do kogos sie dostac .Jedna Pani powiedziała mi że na stycznia to ją szczerze wyśmiałam już z tej niemocy....
a dlaczego ta prywatnie Ci odmowila? nie mogla przesunac?
A z jakiego miasta jestes? Tym lekarzom w glowie sie po przewracalo 200 zl masakra .choc moj tez juz 150 zl bierze.U Nas prywatnie to średnio 200zł.... wybaczcie ale nie stać mnie na takie wydatki... do tego potem wszystkie badania prywatnie...
PowodzeniaJa juz pod gabinetem. Trzymajcie prosze kciuki! :*
Martyna to napewno nie jedyny lekarz w Twoim mieście ktory przyjmuje prywatnie. Zadzwoń po prostu do innego.Ja Was na razie żegnam dziewczyny.... okazało się że gin do której byłam zapisana na NFZ nie ma USG w gabinecie, a ta do której byłam prywatnie zapisana odwołała wizytę.... załamana dzisiaj jestem i tylko ryczę bo gdzie nie dzwonię to terminy odległe...