reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

A dlaczego idziecie do endo? jesli mozna wiedziec ;)
Ja mam Hashimoto od jakiś sześciu lat.
A jaki powinien byc wynik tsh?
2.5 najwięcej.
Dziewczyny płakać mi się chce. Robiłam testy w czwartek i piątek o czułości 10 i ładna kreska była jasna, ale wyraźna dziś zrobiłam o czułości 25 i wyszedł cień cienia. Myślałam że wyjdą juz ciemniejsze nawet te o wyższej czułości. chyba faktycznie nie jest dobrze...jestem podlamana. Plamienia nie mam brzuch boli jak na @ piersi leciutko
Zabraniam Ci myśleć negatywnie! Będzie dobrze! Bądź dobrej, pozytywnej myśli!
Witamy ;) Przybywa nas ;) Opowiedzcie coś więcej o sobie ;) Byłyście już na wizycie?

No to jeszcze raz Czesc wszystkim.
Na poczatku zaznacze ze mieszkam w Holandii. (Niestety) Tutaj ciąza jest uznawana w 3 miesiacu. Holendrzy nie ratuja wczesniej. Robia naturalną selekcje
W 2010 roku mialam puste jajo ale uznali mi to jako 1 ciaze i poronienie. Pozniej mialam "male" problemy ze zdrowiem (z perspektywy czasu wyszlo mi to na plus) co zaakwalifikowalo mnie do szybszego potwierdzenia przez lekarzy "stanu blogoslawionego" i takim oto sposobem w 3 tyg dostalam skierowanie do laboratorium. Wyniki wyszly ok. W 5 tyg dostalam brazowego plamienia gdzie wyladowalam na ginekologi, ale uslyszalam ze to tez normalne i nie ma sie czym stresowac.. po 1.5 tyg kontrolne usg( 6t1d) i bylo juz serducho widac
Dzisiaj mialam spotkanie "informacyjne" w szpitalu. Zalozono mi oficjalnie karte ciązy. Nastepne Usg mam 02 maja.. i juz bie moge sie doczekac [emoji5]
Cześć!
Ja zrobilam w zeszlym.tyg ostatni, bo kreski juz byly tak mocne, ze az oczy bolaly :D a zrobilam, zeby zostawic na pamiątke :)
Ja też zbieram pamiątki! Po pierwszej ciąży mam masę rzeczy. Nawet pepuszek mi się zachował. A ostatnio pokazałam synowi jaką malutką miał łapkę w szpitalu [emoji5] na podstawie opaski.
Moja fasoleczka ma 9mm 6tyg i 6dni czeka nas teraz test harmony zeby wykluczyć wady genetyczne.
Gratuluję! Cieszę się, że wszystko układa się jak należy.
Managerka mnie dzis tak zestresowala podczas rozmowy, ze jak o 15 mnie zlapal bol brzucha z tych nerwow tak dalej nie puszcza, mimo ze staram sie nie myslec o pracy... tak byc nie powinno :(
Co się stało? Czemu Cię zestresowała?

Mnie mój szef stresuję codziennie. Dzisiaj zadzwonił i mi nawrzucał, że czegoś tam nie ma w kalendarzu. Od kiedy jestem w ciąży to pracuje nad wyjebczym stosunkiem do ludzi, którzy za główny cel swojej marnej egzystencji stawiają sobie dołowanie i znęcanie się psychiczne nad innymi - mniejszymi od siebie. Czasami działa - dopiero się tego uczę [emoji57] [emoji6]

reklama
Dziewczyny płakać mi się chce. Robiłam testy w czwartek i piątek o czułości 10 i ładna kreska była jasna, ale wyraźna dziś zrobiłam o czułości 25 i wyszedł cień cienia. Myślałam że wyjdą juz ciemniejsze nawet te o wyższej czułości. chyba faktycznie nie jest dobrze...jestem podlamana. Plamienia nie mam brzuch boli jak na @ piersi leciutko
Spokojnie.. moze o innej porze dnia robilas i stezenie było mniejsze? No i test o mniejszej czulosci. Moje tez dosyc dlugo byly jasne

Ja mam Hashimoto od jakiś sześciu lat.2.5 najwięcej.Zabraniam Ci myśleć negatywnie! Będzie dobrze! Bądź dobrej, pozytywnej myśli! Cześć!Ja też zbieram pamiątki! Po pierwszej ciąży mam masę rzeczy. Nawet pepuszek mi się zachował. A ostatnio pokazałam synowi jaką malutką miał łapkę w szpitalu [emoji5] na podstawie opaski.Gratuluję! Cieszę się, że wszystko układa się jak należy.Co się stało? Czemu Cię zestresowała?

Mnie mój szef stresuję codziennie. Dzisiaj zadzwonił i mi nawrzucał, że czegoś tam nie ma w kalendarzu. Od kiedy jestem w ciąży to pracuje nad wyjebczym stosunkiem do ludzi, którzy za główny cel swojej marnej egzystencji stawiają sobie dołowanie i znęcanie się psychiczne nad innymi - mniejszymi od siebie. Czasami działa - dopiero się tego uczę [emoji57] [emoji6]
Ja tez mam takie rzeczy po I ciazy ;-)
I zostawilam body w ktore corka byla ubrana jak sie urodzila :p

Ale widziałam moje maleństwo, mam 5 mm.. Co za uczucie... Mam zrobić badania i wizyta za 2 tyg... Narazie tylko witaminy kupiłam sobie prenatalne plus

Gratulacje :) też mam nadzieje zobaczyć serduszko , jak piszecie o tych wizytach to aż mam ciarki
My tez nikomu nie mówimy nasze mamy tylko wiedzą , boje sie na razie sama a co dopiero mówić innym

reklama
Do góry