Dagaa11
Fanka BB :)
No widzisz, ile osob tyle opini :/ szkoda, bo wiekszosci pomaga. A krem barierowy z emolium?Mnie po medidermie bardziej swędzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widzisz, ile osob tyle opini :/ szkoda, bo wiekszosci pomaga. A krem barierowy z emolium?Mnie po medidermie bardziej swędzi
W którym dc ?Wiktoria moja pierwsza beta to 12.7
25 ale wiesz ze z tymi porównaniami roznie wychodziW którym dc ?
Dziewczyny nie ma co porownywac bety, kazda ma inny cykl. Jedna ma owu w 14 dc, a inna jak ja w 22 dc wiec spoookojnie :*25 ale wiesz ze z tymi porównaniami roznie wychodzi
Miała któraś taki test robiony?Moja fasoleczka ma 9mm 6tyg i 6dni czeka nas teraz test harmony zeby wykluczyć wady genetyczne.
Ja według OM jestem w 6 tc i endokrynolog tez przepisala mi euthyrox 25 i jod w tabl. ze względu na podwyzszone tsh.. podobno ma pomóc, zobaczymyJa od 3 miesiecy biore euthyrox na obnizenie tsh, bo mialam zbyt wysokie i wg mojego gina moglo utrudniac zajscie w ciaze. A teraz w ciazy powtarzalam badania, skacze mi tsh i mam prawdopodbnie lekko za wysokie jak na pierwszy trymestr, dlatego ginekolog skierowal mnie do endo, zeby on zadecydowal o ewentualnej zmianie dawki.
Nie denerwuj sie...szkoda nerw na obcych ludziManagerka mnie dzis tak zestresowala podczas rozmowy, ze jak o 15 mnie zlapal bol brzucha z tych nerwow tak dalej nie puszcza, mimo ze staram sie nie myslec o pracy... tak byc nie powinno
Kochana... zrób tąbete jeszcze raz i nie sikaj na testy. Ja tez 3 test zrobiłam 25 bo taki mi został i się przestraszyłam bo był jaśniejszy niż dwa poprzednie mimo bety ponad 150. Idź jutro powtórzyć betę i się nie denerwuj bo dostaniesz na d....eGłęboko wierzę, że to kwestia wypicia dużej ilości wody bo dzień po dniu testy ładnie zciemnialy. Do giną idę w piątek mówił ze jedyne czym mam się martwić to porodem...
Link do: Dodaj zdjęcie | Fotosik.pl spróbuj przez tą stronę dodać zdjęcie i skopiujPrzez tel tego nie ogarne