reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny tyle piszecie, że ciężko za wami nadążyć.
Z własnego doświadczenia wiem , że wizyty u lekarza powinny być w 7 tyg. Jak idziemy wcześniej to się tylko nakręcamy. Jeżeli chodzi o betę to ja zawsze badam 2 razy i grzecznie już czekam na wizytę.

A teraz w wielkim skrócie opiszę coś o sobie. w 2012 upragnione dwie kreski, szybka wizyta u lekarza i zaczyna się stres bo lekarz mówi, mały pęcherzyki zaczyna się badanie bety stres itp. W 9 tyg pojawia się serduszko które przestaje być w 14 tygodniu. Dalej zabieg i za cholerę nie mogłam się z tym pogodzić. Mijały kolejne miesiące znowu 2 kreski niestety szczęście nie trwało dlugo- kolejne piękno. Kolejne 2 kreski i kolejne poronienie. Aż w końcu w 12 marca 2014 źle się poczułam i okazało się że jestem w 8 tyg ciazy. Przez kawał pracy zupełnie zapomniałam że powinna być miesiączka. Chwilę Po tym jak się dowiedziałam o ciazy zaczęło się plemienia szpital no i do 23 tyg dodawałam dupashion. 28 października zostałam najszczesliwsza mama na świecie. Urodziłam synka. Jak mój synek miał 6 miesięcy byłam w kolejnej ciąży i w 2016 urodziłam swoją kochana córkę. Zaszła bardzo wcześnie w ciążę ż racji iż mój lekarz powtarzał organizm pamięta ciążę jeżeli Pani czuje się na siłach to warto sprobowac. Ta ciąża przebiegała bezproblemowo jednak do 26 tyg też miala. dupashion ż racji poronien. Teraz z mezem pomyslelismy o 3 dziecku mówiąc pewnie i tak się nie uda a tu niespodzianka. Będę mama. Beta zrobiona 61 drugi dzień 96 i na tym koniec wizyta umówiona na 30 stresuje się ale nie warto się nakręcac. organizm czuje nasz stres.

Kochane głowa do góry i w spokoju oczekijcie swoich wizyt.

Ja również, wole poczekać na wizytę pierwszą lub drugą. Wole mieć pewność. I tez uważam, że jak będzie grupa zamknięta ;). Tam, skąd przyszłam wpisywaliśmy nick, imię, wiek, liczbę dzieci, miasto, cykl starań ;), tu możemy w którym się udało. Tabelka była zrobiona na pierwszej stronie i każda mogła się dopisać.

@Martynka_K Minął dzisiaj 5 tydzień :).

Miłej niedzieli Wam życzę!

reklama
Do góry