Martynka_K
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy skoro dzisiaj z moją fasolką mamy 5T0D to zaczynamy szósty tydzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wpisz ostatni wychodzacy z kalkulatora, ok?Martynka_K/Martyna/23/?
Jeszcze nie byłam u lekarza więc nie powiem. Z przeróżnych kalkulatorów wychodzi od 14.12-17.12
Ja tez nie wiem. Na razie zostawmy tak, a poczyram cps i sprobuje ogarnac ta w google...W poprzednich ciazach miałyśmy robione tabelki w arkuszu Google łatwe uzupełnianie tylko niewiem jak wysłać link do tego hmm
Ok. RozumiemJa na razie odpuszczę dla mnie za szybko wyznaczać daty porodu bo nie wiem co będzie jutro
I chce tez zostac anonimowa
Kochane dziewczyny Moze sprobowalybyśmy, wzorem innych forum, uporzadkować nieco informacje o nas. Na początek proponuję podać (zaczne od siebie). Proponuje dopisywac się, a ja będę upełniać
NICK IMIĘ WIEK DATA PORODU
martakratka/magda/36/20.12
Co Wy na to?
Dziewczyny, czy skoro dzisiaj z moją fasolką mamy 5T0D to zaczynamy szósty tydzień?
NICK IMIĘ WIEK DATA PORODU
martakratka/magda/36/20.12
bllondii/Sylwia/26/12.12
Anet23/Aneta/24/19.12?
Ok. Masz rację. Tu bedzie tylko zamieszanie niepotrzebne. Prosze sie dopisywac w osobnym temacieo
Moze by osobny temat stworzyl do tego i tam wpisac