reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny tyle piszecie, że ciężko za wami nadążyć.
Z własnego doświadczenia wiem , że wizyty u lekarza powinny być w 7 tyg. Jak idziemy wcześniej to się tylko nakręcamy. Jeżeli chodzi o betę to ja zawsze badam 2 razy i grzecznie już czekam na wizytę.

A teraz w wielkim skrócie opiszę coś o sobie. w 2012 upragnione dwie kreski, szybka wizyta u lekarza i zaczyna się stres bo lekarz mówi, mały pęcherzyki zaczyna się badanie bety stres itp. W 9 tyg pojawia się serduszko które przestaje być w 14 tygodniu. Dalej zabieg i za cholerę nie mogłam się z tym pogodzić. Mijały kolejne miesiące znowu 2 kreski niestety szczęście nie trwało dlugo- kolejne piękno. Kolejne 2 kreski i kolejne poronienie. Aż w końcu w 12 marca 2014 źle się poczułam i okazało się że jestem w 8 tyg ciazy. Przez kawał pracy zupełnie zapomniałam że powinna być miesiączka. Chwilę Po tym jak się dowiedziałam o ciazy zaczęło się plemienia szpital no i do 23 tyg dodawałam dupashion. 28 października zostałam najszczesliwsza mama na świecie. Urodziłam synka. Jak mój synek miał 6 miesięcy byłam w kolejnej ciąży i w 2016 urodziłam swoją kochana córkę. Zaszła bardzo wcześnie w ciążę ż racji iż mój lekarz powtarzał organizm pamięta ciążę jeżeli Pani czuje się na siłach to warto sprobowac. Ta ciąża przebiegała bezproblemowo jednak do 26 tyg też miala. dupashion ż racji poronien. Teraz z mezem pomyslelismy o 3 dziecku mówiąc pewnie i tak się nie uda a tu niespodzianka. Będę mama. Beta zrobiona 61 drugi dzień 96 i na tym koniec wizyta umówiona na 30 stresuje się ale nie warto się nakręcac. organizm czuje nasz stres.

Kochane głowa do góry i w spokoju oczekijcie swoich wizyt.

Ja również, wole poczekać na wizytę pierwszą lub drugą. Wole mieć pewność. I tez uważam, że jak będzie grupa zamknięta ;). Tam, skąd przyszłam wpisywaliśmy nick, imię, wiek, liczbę dzieci, miasto, cykl starań ;), tu możemy w którym się udało. Tabelka była zrobiona na pierwszej stronie i każda mogła się dopisać.

@Martynka_K Minął dzisiaj 5 tydzień :).

Miłej niedzieli Wam życzę!

reklama
Do góry