EklerkaDaria
Fanka BB :)
@porcelana no troszkę niski ten przyrost. Będziesz jeszcze sprawdzać? Mimo wszystko trzymam kciuki najmocniej jak się da i wierze że wszystko będzie dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie martw się brakiem objawów! Ja też nie mam wcale. Ze synem to chociaż zębów porządnie nie mogłam wyszczotkować,bo jak za głęboko wsadziłam szczoteczkę to miałam odruchy. Teraz nic kompletnie, poza wrażliwymi piersiami i wzdętym brzuchem Zarodek widać podobno przy becie powyżej 3600. Więc myśle, ze powinnaś poczekać do tej wizyty. Nie powinno się zbyt często tam zaglądać.Cześć dziewczyny,
A ja dziś jakaś niespokojna, może panikuje ale dzisiaj 5tc4dn i żadnych objawów (a większość z Was na tym etapie już je ma). Na wizycie byłam w 5tc0dn i widać było tylko sam pęcherzyk, beta do tego czasu przyrastała prawidłowo (05.04 - 74,04 / 09.04 - 798,20) zastanawiam się czy nie powtórzyć w poniedziałek, bo wizyta dopiero 24.04 i chyba zeświruję do tego czasu, a tak może się trochę uspokoję.
Myślicie, że jest sens iść wcześniej, jest szansa, że jak pójdę w przyszłym tygodniu to już zobaczę zarodek? Albo zarodek i serduszko?
Nie mam zamiaru już sprawdzać. Już nie mam siły... Najbliższa wizyta wszystko powie.@porcelana no troszkę niski ten przyrost. Będziesz jeszcze sprawdzać? Mimo wszystko trzymam kciuki najmocniej jak się da [emoji110][emoji110][emoji110] i wierze że wszystko będzie dobrze.
Wiecie ja nie powiem, że jestem jakoś super doświadczona natomiast wiem, że w poprzedniej ciąży zapomniałam się nią nacieszyć. Bo były wyniki bety przyrosty itp.
Teraz próbuje odpuścić (choć to bardzo trudne i wcześniej pisałam wam że i mnie stres dopada).
Bardzo chciałabym cieszyć się z tego stanu. Przypuszczam że to 2 i ostatnia moja ciąża wiec tym razem postaram się doceniać i delektować się każdym dniem
Na razie zrobię taka wstępną. Moze będziecie mialy jakies pomysly, jak ja udoskonalicWitam
Też tak chcę właśnie się nastawić żeby się cieszyć ta ciąża ale jakoś mi trudno bez wizyty i potwierdzenia przez lekarza wsluchuje się w każdy ból brzucha wiem że niepotrzebnie bo tylko się nakrecam.
Martakratka
To moje dane:
bllondii/Sylwia/26/12.12
Te dane pójda w tabelkę? Bo na tej stronie jestem świeża
Na razie zrobię taka wstępną. Moze będziecie mialy jakies pomysly, jak ja udoskonalic