Słonik1982
Zaciekawiona BB
Dzień dobry dziewczyny! Ja już wróciłam do Włoch. Lot spokojny i dałam radę sama z córeczka. Walizki mi nosili ludzie bo ich poprosiłam. Ja już wczoraj wróciłam do pracuj cały dzień przepracowałam a na wieczór miałam zumbe! Nie powiedziałam jeszcze nikomu na siłowni o ciazy ale powiedziała. Ze naciągnęłam sobie mięsień i nie mogę skakać wiec one musza podwójnie skakać. Jeśli chodzi o objawy to tak jak w pierwszej ciazy niewiele ich. Piersią nabrzmiałe i więcej mleka zaczęły produkowac( nadal karmienpiersia moja 27 miesięczna córeczkę). WcZoraj rano po podróży zrobiłam betę i wyniosła 3500. Beta w tekściarzy nie roBie tak spektakularnie jak w pierwszej i nie wiem czym to jest spowodowane. Jeśli chodzi o wizyty to miałam tydzień temu w Polsce i był mały pęcherzyk i początek 5 tygodnia ( ostatni @ 2 marca). We Włoszech mam zamiar isc. A wizyte za tydzień czyli 20-go bo będzie 7 tydzień. Brzuch mi wyskoczył od jakiegoś tygodnia. W pierwszej ciazy w 4 miesiącu a teraz szok! Nie wiem co się dzieje A jestem normalnej budowy ( 59 kilo)
Gratuluje serduszka @urs i wam wszystkim życzę pozytywnych wieści! Ja dziś kolejny dzień pracy mega intensywny bo muszę nadrobić klientki.
To tak jak u mnie.. Brzuch mega duży jak na 2 miesiąc .. Zbiera się woda.. Tak może być powiedziała gin..