reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Bo ja panikara jestem dzisiaj@Dagaa11 mówiłam że zwalnia i jest ok to nie słuchasz : p [emoji4]
Wiem. Jak na usg dzisiaj bedzie wszystko ok, to obiecuje ze zakladam blokade rodzicielska na google.A miałyśmy już nie szukać niczego w internetach...
martakratka
Trzymamy kciuki. Bedzie dobrze.Znalazlam takie coś:
W prawidłowej ciąży poziom HCG wzrasta przynajmniej o 66 % w ciągu 48 godzin i o 114 % w ciągu 72 godzin. Im ciąża starsza tym wzrost stężenia HCG wolniejszy i w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml ten czas może być jeszcze dłuższy.
Ale i tak nie powiem, zeby mnoe to uspokoilo. Wzielam urlop w pracy, na 16.40 ide na usg. Blagam dziewczyny trzymajcie za nas kciuki
porcelana
Drżę o to samo więc jak tylko będziesz po wizycie koniecznie daj znać! Trzymam kciuki.Bo ja panikara jestem dzisiajWiem. Jak na usg dzisiaj bedzie wszystko ok, to obiecuje ze zakladam blokade rodzicielska na google.
Szymonowa matka
Aktywna w BB
Hej Dziewczyny to jeszcze ja mam na imię Justyna mam 29 lat(skończę w sierpniu) ostatnią @ miałam 26.02, mam już synka Szymona ma 25 miesięcy wcześniej jedno poroniłam w 6 tygodniu. Bete robiłam w poniedziałek wynosiła 16248, w środę byłam u ginekologa widziałam już serduszko następną wizytę mam 21.04 i w tedy mam mieć zakładaną kartę. Dziś odebrałam wszystkie wyniki badań i wszystkie mam ok. Z tabletek biorę femibion1 i duphaston ale to tylko z tego względu że brałam go w poprzedniej ciąży
Powodzenia i trzymam za Was kciukasyBo ja panikara jestem dzisiajWiem. Jak na usg dzisiaj bedzie wszystko ok, to obiecuje ze zakladam blokade rodzicielska na google.
martakratka
No to witamy i gratulacje Wiekszosc z nas czeka na serduszko, Ty juz mialas szczescie je zobaczyc. Tylko sie cieszycHej Dziewczyny to jeszcze ja mam na imię Justyna mam 29 lat(skończę w sierpniu) ostatnią @ miałam 26.02, mam już synka Szymona ma 25 miesięcy wcześniej jedno poroniłam w 6 tygodniu. Bete robiłam w poniedziałek wynosiła 16248, w środę byłam u ginekologa widziałam już serduszko następną wizytę mam 21.04 i w tedy mam mieć zakładaną kartę. Dziś odebrałam wszystkie wyniki badań i wszystkie mam ok. Z tabletek biorę femibion1 i duphaston ale to tylko z tego względu że brałam go w poprzedniej ciąży
martakratka
Alexa to pieknie moj wynim z 9 . 04 - 251, z 11.04-456, dzis czekam na jeszcze jeden wiec prosze trzymac kciukiDziewczyny mam wyniki:
Beta z 11.04. 423,4
Beta z 13.04. 831,9
Przyrost o 96,5%
Wizytę mam na 19 kwietnia, badania porobione, wyniki super takze zapowiada sie super weekendzik 3mam kciuki za Was Waszystkie
reklama
Martynka_K
Znalazlam takie coś:
W prawidłowej ciąży poziom HCG wzrasta przynajmniej o 66 % w ciągu 48 godzin i o 114 % w ciągu 72 godzin. Im ciąża starsza tym wzrost stężenia HCG wolniejszy i w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml ten czas może być jeszcze dłuższy.
Ale i tak nie powiem, zeby mnoe to uspokoilo. Wzielam urlop w pracy, na 16.40 ide na usg. Blagam dziewczyny trzymajcie za nas kciuki
Nie ma innej opcji niż taka żebyśmy wszystkie w komplecie urodziły Nasze brzdące w listopadzie/grudniu uwierzcie dziewczyny, że będzie dobrze