reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

A ja wlasnie wyczytalam, ze nawet przy pustym jaju plodowych beta moze rosnac sobie książkowo... Masakra, ktos powinien mi odlaczyc internet, zebym nie mogla tego czytac. Naprawde zeswiruje do wtorku :(

Ja mialam puste jajo i bete robilam dwa razy ok. 7 tyg rosla wporzadku ale jednak byla w tych dolnych granicach, dodam ze pierwsza wizyte wtedy mialam w 9 tyg wiec po zrobionej becie myslalam ze wszystko jest ok a jednak nie bylo bete ktora mi robili w szpitalu to juz byl spadek

reklama
@Anet23 ja do Tarnowa do Przybycienia jeżdżę , polecić mogę każdemu kto ma trudności z ciążą specyficzny ale wspaniały człowiek

A Ty skad jestes?
Ja chodze do dr. Dzierwy, trafilam do niego w styczniu i on mnie skierowal do szpitala robil mi zabieg i bardzo mily jest, raczej u niego zostane.
Jeju wy juz macie wizyty a ja dopiero dzis sie zapisalam na 25.04 bedzie 6 t 1 d :)

Po co bez przerwy robicie ta bete i interpretujecie po swojemu(nakrecacie sie). Ja wole wogole nie robić. Co mam byc to bedzie .pojde do ginekologa to powie co i jak. Ja tez przy pierwszej ciąży mialam puste jajo i miałam mega objawy wtedy.
Natka - wybacz, ale niektóre z nas są po poronieniach. Trudno to może zrozumieć, ale jest nam tak łatwiej.

reklama
Natka - wybacz, ale niektóre z nas są po poronieniach. Trudno to może zrozumieć, ale jest nam tak łatwiej.
Ja tez jetem po poronieniu. A 2 ciaze mialam od początku zgrozona i pól roku lezalam jak kłoda ,zeby donosic (mialam w niej wszystko co najgorsze .W 11 tyg plamienie,krwotok w 15 tyg,szyjle macicy skrocona ,rozwarcie na 2 palce i to 20 tyg.. Kiedyjuz myslalam ,ze bedzie dobrze to mialam hipotrofie plodu, przestal rosnac ,saczenie wod plodowych i wiele innych problemow)ale donosilam i mimo ,ze syn urodzil sie bardzo maly to byl zdrowy i teraz jest najwyzszy w klasie . tez czytalam bez przerwy w internecie ,nakrecalam sie . nie ma co tak robic ,chodzic codziennie na bete bo my kobiety tylko sie denerwujemy ,nakrecamy i to zle wplywa na nas i na ciaze .

Do góry