reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
No a u mnie jest już starsza niż z OM i nie wiem czy mam sobie zmienić czy zostawić haha
Hehe no nie wiem, ja juz teraz zostawiam wg om [emoji14] w ogole.moje dziecko nadrobił caly tydzien jakby nie patrzec, a pamietam jak na poczatku sie martwilam, czy nie za wolno rosnie. ty zreszta tez! Dwie panikary :D

Hehe no nie wiem, ja juz teraz zostawiam wg om [emoji14] w ogole.moje dziecko nadrobił caly tydzien jakby nie patrzec, a pamietam jak na poczatku sie martwilam, czy nie za wolno rosnie. ty zreszta tez! Dwie panikary :D

No to u mnie tak samo ostatnio 5,2 teraz 7,4 w tydzień czasu :D hehe nooo :D
To u mnie juz z wiekiem OM raczej nie pójdzie skoro tyle przyśpieszyło i raczej termin juz dłuższy jak krótszy nie będzie więc sobie chyba sobie zmienie :)

Dziewczyna a ja uzależniona jestem... od rosołu hihi :wink:.
W niedzielę jedliśmy obiad na mieście i dzisiaj juz nie wytrzymałam wiec rosołek się od rana robi :tak:!

Golabki tez bym wciagla, ale musze gdzies kapuche zakupic :blink:.

reklama
Ja tez z okolic K-c wiec pewnie to samo nas dotyczy. Mnie tez nic z Mopsu się nie nalezy bo oboje z mezem pracujemy. Mlody 500+ tez nie dostaje.
Dlatego tez ciekawe jestem czy to właśnie ten jednorazowy tysiac jest bez względu na dochody?

Podpytam lekarza czy wypisuje takie wnioski i dam znać. Dowiem się jeszcze u kogoś z urzędu

Do góry