MatkaPolka85
Fanka BB :)
Witamy na forum. Tak jak już dziewczyny Ci pisały przeciwwskazaniem jest jazda na rowerze ze względu na wstrząsy,możliwy upadek itp. Jesli nie boli Cię brzusio, nie masz plamień po tej jezdzie to wydaje mi się że możesz być spokojna ale już raczej bym sobie w tym roku rower odpuściłaCzesc dziewczyny!! jestem tu nowa, trafilam wlasnie na forum I postanowilam dołączyć, dzis 15+1 przewidywany termin porodu na 3 grudnia. Dziewczyny macie juz jakies informacje odnosnie płci?? My na prenatalnych w 12 tyg dowiedzielismy sie ze na 70% dziewczynka ale moj gin w 14 tyg powiedzial ze nie potwierdzi jeszcze tego. Pierwszy maluszek I w sumie bez wiekszej roznicy ale jednak ta ciekawosc w niedziele troche nie zastanowilam sie nad tym I wsiadlam na rower pojezdzic z mezem, trasa byla lekka troche prowadzilismy ale wieczorem znajoma nastraszyla mnie ze rower w ciazy kategorycznie zabroniony, troche sie wystraszylam ale nic mnie nie bolalo nic sie nie dzialo, mam nadzieje ze wszystko zatem wporzadku. Jakie jest Wasze zdanie odnosnie tego roweru w ciazy?
Dziś nie wiedziałam co by tu zjeść na śniadanie...szukam w lodówce nie wiadomo czego aż w oczy rzuciła mi się wczorajsza zupa kalafiorowa...Nietypowe śniadanko ale za to mega pyszne