reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja na szczęście nie mialam poronien ale jeden ginekolog mi powiedział ze mam problem psychiczny i nie zajde w ciążę bo mam isc na leczenie zamknięte bo mam anoreksje. I ze moge umrzec. Naskoczylam na Niego bo w sumie trochę za ostro mnie potraktowal, ale mial racje
Ja słyszałam że jestem taka drobna i zgrabna i wyglądam zdrowo chociaż przy 167cm ważyłam 49-50 kg.
Maz na mnie wolał Szczurek albo gimbaza (wg niego od czasów gimnazjum się nie zmieniłam xD)
Teraz mu się znacznie bardziej moje ciałko podoba.

Lekarz debil z takimi tekstami to na wieś za znachora niech robi.

Profesjonalista o kant dupy....

I dobrze zrobił. Głupia baba. Może I będzie córeczka, może i nie dodała ci ciaza aż tak urody, albo może wg niej wygląd na anorektyka jest sexi a zdrowe ciałko feee. Głupia jak but i tyle.
Ja bym nawet nie powiedziala nikomu ze brzydko wygląda, nie przeszlo by mi to przez usta, szczególnie do osoby 10 lat starszej i w ciąży. Brak słów. Maz do mnie mówi zebym tylko sie nie przejmowala co ta glupia gada i nie brala do siebie. Pewnie ze nie biorę bo liczy sie dla mnie najbardziej zdanie mojego meza, ktory codziennie mi mowie ze z kazdym dniem jestem coraz piękniejsza.

Ja bym nawet nie powiedziala nikomu ze brzydko wygląda, nie przeszlo by mi to przez usta, szczególnie do osoby 10 lat starszej i w ciąży. Brak słów. Maz do mnie mówi zebym tylko sie nie przejmowala co ta glupia gada i nie brala do siebie. Pewnie ze nie biorę bo liczy sie dla mnie najbardziej zdanie mojego meza, ktory codziennie mi mowie ze z kazdym dniem jestem coraz piękniejsza.
Kochana, fakt że jesteś w ciąży sam z siebie daje Ci +100 do atrakcyjności :D

Ja jestem pod tym względem dość szczera osoba.
Ale tak we wsrodeczku xD
Dla mnie każda kobieta w ciąży jest piekna nawet jeśli ciaza jej urodzie nie służy.

Mojej siostrze nie służyła pod koniec bardzo.
Mi póki co raczej tylko dodała kg tam gdzie było ich trzeba :D
I mam nadzieję że zbrzydne jak noc listopadowa w tej ciazfy bo chce core :d

Czesc dziewczyny!!:) jestem tu nowa, trafilam wlasnie na forum I postanowilam dołączyć, dzis 15+1:) przewidywany termin porodu na 3 grudnia. Dziewczyny macie juz jakies informacje odnosnie płci?? My na prenatalnych w 12 tyg dowiedzielismy sie ze na 70% dziewczynka ale moj gin w 14 tyg powiedzial ze nie potwierdzi jeszcze tego. Pierwszy maluszek I w sumie bez wiekszej roznicy ale jednak ta ciekawosc:) w niedziele troche nie zastanowilam sie nad tym I wsiadlam na rower pojezdzic z mezem, trasa byla lekka troche prowadzilismy ale wieczorem znajoma nastraszyla mnie ze rower w ciazy kategorycznie zabroniony, troche sie wystraszylam ale nic mnie nie bolalo nic sie nie dzialo, mam nadzieje ze wszystko zatem wporzadku. Jakie jest Wasze zdanie odnosnie tego roweru w ciazy?

Czesc dziewczyny!!:) jestem tu nowa, trafilam wlasnie na forum I postanowilam dołączyć, dzis 15+1:) przewidywany termin porodu na 3 grudnia. Dziewczyny macie juz jakies informacje odnosnie płci?? My na prenatalnych w 12 tyg dowiedzielismy sie ze na 70% dziewczynka ale moj gin w 14 tyg powiedzial ze nie potwierdzi jeszcze tego. Pierwszy maluszek I w sumie bez wiekszej roznicy ale jednak ta ciekawosc:) w niedziele troche nie zastanowilam sie nad tym I wsiadlam na rower pojezdzic z mezem, trasa byla lekka troche prowadzilismy ale wieczorem znajoma nastraszyla mnie ze rower w ciazy kategorycznie zabroniony, troche sie wystraszylam ale nic mnie nie bolalo nic sie nie dzialo, mam nadzieje ze wszystko zatem wporzadku. Jakie jest Wasze zdanie odnosnie tego roweru w ciazy?
Ja z moją historia strat i ciężka ciaza nr 1 oraz nielekkim startem tej obecnej w życiu bym na rower nie wsiadla.

Glownie się odradza ze względu na bezpieczeństwo w razie wypadku itd, u kobiet w ciąży środek ciężkości się zmienia, pojawiają się zawroty głowy itd, więc duże ryzyko że sobie zrobisz krzywdę, plus niektóre kobietki maja osłabione mięśnie macicy I taki wysiłek to nielada wyzwanie dla ciąży...

ALE szczerze mówiąc....
Póki brzuszek drobny a trasa była lekka to bym nie Panikowala, zwłaszcza że rozumiem ciaza od początku przebiega prawidłowo?
Natomiast dla spokoju sumienia chyba bym się przerzucila na basen czy jogę %)

Witaj mamuska z Nami[emoji7]
Rower zakazany tylko dlatego ze jak z Niego spadniesz albo najedziesz na jakis kamień czy z krawężnika zjedziesz ostro zeby nie bylo wstrząsu. Bo wtedy to wiadomo co moze sie stac. Innych przeciwwskazań nie ma. Tak samo rolki, zeby nie upasc na tyłek [emoji4]

reklama
Do góry