reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Moje dzisiejsze efekty nudy :) Lubię strasznie piec i robic ciasta, ale jeść na szczęście ostatnio nie umiem :) Macie jakies fajne przepisy na cos innego z truskawek?

Załączniki

• 20180609_133706.jpg
    20180609_133706.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 72
  • 20180609_193706.jpg
    20180609_193706.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 76
  • 20180609_141558.jpg
    20180609_141558.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 88
  • 20180609_141608.jpg
    20180609_141608.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 66
reklama
Moje dzisiejsze efekty nudy :) Lubię strasznie piec i robic ciasta, ale jeść na szczęście ostatnio nie umiem :) Macie jakies fajne przepisy na cos innego z truskawek?
Ale mi ochoty na ciasto nadrobiłaś..... :( Ja nie piękne bo u mnie nikt nie przepada za słodkim. Mąż zje kawałek, syn ma swoje tylko ulubione. A ja chętnie bym zjadła, ale nie mogę (cukrzyca ciążowa):( Kupiłam sobie ostatnio kawałek drożdżowego z rabarbarem.

Kurcze a ja nigdy nie robilam drożdżowego... Masz jakis sprawdzony przepis?

Na yt jest kanał „uwaga babcia gotuje” i tam ma przepis na takie ciasto. Przepis rewelacyjny :) dzisiaj nie trzymałam się dokładnie proporcji tylko na oko robiłam i wyszło genialne :) połowe zjedliśmy jak było jeszcze ciepłe

Dziewczyny dziś zauważyłam wyciek przezroczystego lepkiego płynu z obu piersi, jestem w 14 tygodniu, czy to jest normalne że laktacja pojawia się tak wcześnie?
To siara. Piersi przygotowują się do produkcji mleka. Sama wypłynęła czy naciskalas? Jeśli niewielka ilość to nic nie masz się martwić. Jeśli nie to powiedz o tym lekarzowi.
Mnie się na wizytach pyta lekarz czy zdarzają się wycieki z piersi.

Julianna współczuję bardzo zachowania męża, tekst nie do przyjęcia

Motylku super wiadomość i piękny nosek [emoji4]

Ja dziś zrobiłam gołąbki, ale dopiero jak wysygly zrobiły się pyszne, bo przed jeszcze twarda kapucha była, a teraz rozpływają się w ustach [emoji4]
Z głowy obiad na jutro mam [emoji4]

A ja dzisiaj poszalałam i zamówiliśmy do gali KSW pizze ale jakoś średnio mi wchodzi. Siedzimy z gośćmi i czuje że zaraz odpłynę w krainę snu.. :D

reklama
Teściowa kupiła mojemu mezowi na urodziny (były wczoraj) torbę pełna rzeczy dla dzidzi, on tak prosił, stwierdził że on wszystko ma a to będzie mega mile i przydatne.
Także mam mnóstwo wszystkiego teraz, niedługo wrzucę fotki :)

Do góry