martakratka
Fanka BB :)
Moje dzisiejsze efekty nudy Lubię strasznie piec i robic ciasta, ale jeść na szczęście ostatnio nie umiem Macie jakies fajne przepisy na cos innego z truskawek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje dzisiejsze efekty nudy Lubię strasznie piec i robic ciasta, ale jeść na szczęście ostatnio nie umiem Macie jakies fajne przepisy na cos innego z truskawek?
Kurcze a ja nigdy nie robilam drożdżowego... Masz jakis sprawdzony przepis?Mmm pyszności u mnie już drugi raz z rzędu wjechało drożdżowe z truskawkami i kruszonką
Ale mi ochoty na ciasto nadrobiłaś..... Ja nie piękne bo u mnie nikt nie przepada za słodkim. Mąż zje kawałek, syn ma swoje tylko ulubione. A ja chętnie bym zjadła, ale nie mogę (cukrzyca ciążowa) Kupiłam sobie ostatnio kawałek drożdżowego z rabarbarem.Moje dzisiejsze efekty nudy Lubię strasznie piec i robic ciasta, ale jeść na szczęście ostatnio nie umiem Macie jakies fajne przepisy na cos innego z truskawek?
Kurcze a ja nigdy nie robilam drożdżowego... Masz jakis sprawdzony przepis?
No to juz wiem co bede robic za tydzienNa yt jest kanał „uwaga babcia gotuje” i tam ma przepis na takie ciasto. Przepis rewelacyjny dzisiaj nie trzymałam się dokładnie proporcji tylko na oko robiłam i wyszło genialne połowe zjedliśmy jak było jeszcze ciepłe
Sprzedawalam, teraz od jakiegos czasu zawiesilam dzialanosc, ale jesli masz ochote na jakies portaski czy dresy, to piszSabi, sprzedajesz te śliczniaste dziecięce ubranka?
To siara. Piersi przygotowują się do produkcji mleka. Sama wypłynęła czy naciskalas? Jeśli niewielka ilość to nic nie masz się martwić. Jeśli nie to powiedz o tym lekarzowi.Dziewczyny dziś zauważyłam wyciek przezroczystego lepkiego płynu z obu piersi, jestem w 14 tygodniu, czy to jest normalne że laktacja pojawia się tak wcześnie?