Ewelina1406
Fanka BB :)
@motylkowelove wspaniale! Weszłam tu dosłownie na chwilkę przed drzemką, żeby się upewnić, że u Ciebie wszystko w porządku Bardzo się cieszę :* <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miło mi bardzo [emoji8] ja na razie z odskoku będę Was nadrabiać przed snem bo teraz jedziemy stajemy i ciągle mi neta gubi@motylkowelove wspaniale! Weszłam tu dosłownie na chwilkę przed drzemką, żeby się upewnić, że u Ciebie wszystko w porządku Bardzo się cieszę :* <3
Na pewno zapytam, bo serio mam już tego dość, nie jest to komfortowe, podmywanie się co kilka godzin w pracy jest kłopotliwe, a i ochota na seks przez to znika jak co chwilę tam podrażnione.Patka moze zapytaj lelarza o jakis probliotyk. Ja biore codziennie lacibios femina o którym Motylek pisze i odpukac nic mnie nie lapie. W zeszlej ciazy tez brałam. Moj lekarz wszystim swoim pacjentka zaleca od poczatku do konca ciazy.
Z Gliwic bylismy nad jeziorkiem, nie dlugo bo 3 godzinki i deszcz Nas wyłonił, ale powiem Wam, że slonko mi dalo w kosc dobrze, ze co chwile zachodzilo, ogolnie dzis jakas slaba jestem.
Co do stroju bo byla mowa, to ja nakupowalam sobie mase dwuczęściowych, no ale czas kupic jednoczęściowy albo poprostu bluzeczke bede miala tak jak dzis
Obok Nas siedziala taka rodzinka z takim babelkiem moze 2 miesiecznym i tak obserwowałam i juz jestem szczesliwa z powodu tej ciąży teraz tylko z M pogadac o bedzie ok
Jak ustawialyscie suwaczek bo chyba źle wkleilam
DziekiWklejasz w sygnaturze.
U nas tak samo. Nie ma mowy, byśmy odezwali się do siebie w taki sposób. Ja czasami za dużo powiem, ale M panuje nad sobą. To cudowny człowiek. Mamy za to znajomych, którzy rzadko na szczęście, ale nawet przy nas potrafią sobie tak dopiec.Chyba bym prasła w łeb... No seryjnie. Jakbym uslyszala od swojego W spierd****j to by bylo ostatnie słowo jakie do mnie powiedział.... szok.
Dla mnie to nie do przyjęcia. Moj W to kochany facet. Wczoraj po raz pierwszy odkąd jesteśmy razem spędzalismy osobno noc, bo musial wyjechac. I wiecie co? Jakie to bylo miłe jak pisal sma za smsem, że ostatni raz pojechal gdzies sam... Mam wrażenie że On jest moją nagrodą za to wszystko złe, co wydarzylo się w moim życiu. A to co przeczytalam o tym tekscie spi***j to mi ciagle w głowie siedzi normalnie...U nas tak samo. Nie ma mowy, byśmy odezwali się do siebie w taki sposób. Ja czasami za dużo powiem, ale M panuje nad sobą. To cudowny człowiek. Mamy za to znajomych, którzy rzadko na szczęście, ale nawet przy nas potrafią sobie tak dopiec.
Joanna jesteś super babka, nie pozwól się tak traktować....
Witam nowe mamy
Motylek bratki, piękna dzidzia
My dziś poszalelismy na zakupach. Obkupilam się w ciążowe w h&m, chyba mi na całe lato wystarczy. Teraz M jest z dziećmi na placu zabaw a ja brykne na drzemkę
To chyba większość chłopów ma z tymi przeprosinami problemy widzęPrzeprosić nie przeprosi. Bedzie udawal, że nic się nie stało. Ewentualnie, będzie oczekiwał że to ja go przeprosze za czepianie się jego potrzeby drzemkowania.
Nie ma opcji, żeby wyszły z jego ust przeprosiny.
Super! Najważniejsze, ze dzidzia zdrowa! To ja mam w takim razie nadzieje, ze moja dzidzi jeszcze okaże się dziewczynkąJa na szybko
Dzidzi zdrowe nadrobilo ho ho na 10 grudnia termin
Wszystkie kostki wszystkie narządy są prawidłowe fikalo jak nie wiem 15 minut dupka do nas
Ale się udało odwrócić
Coś wyrosło między nogami jednakAle nie wiadomo jeszcze dopiero w 15 tyg będzie widać Ale chyba Julia została Ksawerym bo ostatnio nic nie bylo widać
Zobacz załącznik 865588