martakratka
Fanka BB :)
Kiedy miałaś ostatni okres? Ja radzę nie iść wcześniej jak w 6 lub 7 tc.Ja sie dowiedzialam tydzien temu ale u lekarza nie byłam.nie wiem kiedy pójść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy miałaś ostatni okres? Ja radzę nie iść wcześniej jak w 6 lub 7 tc.Ja sie dowiedzialam tydzien temu ale u lekarza nie byłam.nie wiem kiedy pójść
Ja mam dopiero 7 maja. A Ty?
Witamy Kiedy miałas ostatni @ ? I czy byłas już u lekarza?No i ja się do Was dopisuje mamuśki. Termin na grudzień wyznaczony
Ja też ostatnia @ 7 marca, na wizytę ide 17.04Myśle ze na następny tydzień możesz iść. Coś będzie już widać. Ja miałam 7 marca. 20.04 idę na wizytę. Sprawdzalas przyrost hcg?
Dagaa - to tylko się cieszyć - pierwsza bedziesz swojego dzidziusia trzymać w ramionachTo tylko ja tak pozno mialam ostatnia @?? 28.02 :O
Najgorsze co możesz zrobić to martwić się na zapas. Powtarzaj sobie, ze będzie wszystko dobrze. Moja siostra ma taką wadę macicy. Ma 2 dzieci. Coprawda miała trudności z zajściem w ciążę, ale donosiła zdrowe dzieciaczki. Leżeć musiała jedynie od 6 miesiąca. Także - nie martw się - będzie wszystko ok.Ostatnia @ 06.03, u lekarza byłam, na razie sam pęcherzyk widać, ale za 2 tygodnie idziemy ponownie, posłuchać serduszka (taką mamy nadzieję). Dodam, że uwidoczniono u mnie macicę dwurożną i nieco się niepokoję.
To tylko ja tak pozno mialam ostatnia @?? 28.02 :O