reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Kurde dziewczyny teraz poczułam cos dziwnego w brzuchu...ale przeciez to chyba za wczesnie :errr: na pewno nienie byly to jelita, az mi sercesie mocniej zabilo...tak na dole brzucha, delikatnie...jesooo.

reklama
No wlasnie takie :huh: ja juz nie pamiętam jak to było....kurcze teraz leze i się wsluchuje, az mam ciarki :D
U mnie jest raz na 10-20 minut jeden czy dwa kopy, zwłaszcza jak leżę :) chociaż teraz jak siedzę objedzona to też to czuję, właśnie jakby mięsień drgnal ale trochę mocniej, nie do pomylenia już z pracą jelit

A wiecie ja mam teraz kolejnego stresa...bo moj M ma w rodzinie bliźniaki...jego babcia jest z bliźniaków i jego kuzynka ma bliźniaki...ale ja nie mogę mieć bliźniaków :-D

A wiecie ja mam teraz kolejnego stresa...bo moj M ma w rodzinie bliźniaki...jego babcia jest z bliźniaków i jego kuzynka ma bliźniaki...ale ja nie mogę mieć bliźniaków :-D
Hahahahahahha oj kurcze kochanie jakby to były bliźniaki to na twoim etapie już by był większy brzuszek :*

U mnie jest raz na 10-20 minut jeden czy dwa kopy, zwłaszcza jak leżę :) chociaż teraz jak siedzę objedzona to też to czuję, właśnie jakby mięsień drgnal ale trochę mocniej, nie do pomylenia już z pracą jelit
A przypomnij ktory masz tydzień? Mi sie zaczął 13, dosc szybko by to bylo, choć u wielorodek niby to

reklama
Do góry