reklama
Kochana, jeśli takie uczucie jakby Ci mięsień sam drgnal to zgadnij kto Cie zaczepiaKurde dziewczyny teraz poczułam cos dziwnego w brzuchu...ale przeciez to chyba za wczesnie na pewno nienie byly to jelita, az mi sercesie mocniej zabilo...tak na dole brzucha, delikatnie...jesooo.
Sabi32
Fanka BB :)
No wlasnie takie ja juz nie pamiętam jak to było....kurcze teraz leze i się wsluchuje, az mam ciarkiKochana, jeśli takie uczucie jakby Ci mięsień sam drgnal to zgadnij kto Cie zaczepia
U mnie jest raz na 10-20 minut jeden czy dwa kopy, zwłaszcza jak leżę chociaż teraz jak siedzę objedzona to też to czuję, właśnie jakby mięsień drgnal ale trochę mocniej, nie do pomylenia już z pracą jelitNo wlasnie takie ja juz nie pamiętam jak to było....kurcze teraz leze i się wsluchuje, az mam ciarki
Hahahahahahha oj kurcze kochanie jakby to były bliźniaki to na twoim etapie już by był większy brzuszek :*A wiecie ja mam teraz kolejnego stresa...bo moj M ma w rodzinie bliźniaki...jego babcia jest z bliźniaków i jego kuzynka ma bliźniaki...ale ja nie mogę mieć bliźniaków
Sabi32
A przypomnij ktory masz tydzień? Mi sie zaczął 13, dosc szybko by to bylo, choć u wielorodek niby toU mnie jest raz na 10-20 minut jeden czy dwa kopy, zwłaszcza jak leżę chociaż teraz jak siedzę objedzona to też to czuję, właśnie jakby mięsień drgnal ale trochę mocniej, nie do pomylenia już z pracą jelit
14t5d :*A przypomnij ktory masz tydzień? Mi sie zaczął 13, dosc szybko by to bylo, choć u wielorodek niby to
Sabi32
Znajac moje cudowne szczęście, to wszystko sie moze zdarzyc od razu mam przyjaciolke w glowie ktora w 6 mies z blizniakami miala brzuch jak ja teraz ale juz sie nie nakrecam ha haHahahahahahha oj kurcze kochanie jakby to były bliźniaki to na twoim etapie już by był większy brzuszek :*
reklama
Też miałam spora szansę na bliźniaki ale na szczęście jest jednoZnajac moje cudowne szczęście, to wszystko sie moze zdarzyc od razu mam przyjaciolke w glowie ktora w 6 mies z blizniakami miala brzuch jak ja teraz ale juz sie nie nakrecam ha ha