reklama
Sabi32
Fanka BB :)
O kurcze kochana ale z Ciebie talenciochaJa mam w planach szyc rozek, kocyk i posciele, ale wzorow tyle, ze trudno material będzie wybrać Pochwale sie paroma moimi uszytkami jak bedzie wszystko ok po usg, to zaczynam powoli szyc uniwersalne ciuszki
Sabi32
Oszalala! Ja tu o lazankach, a Ty frytki tu pokazujeszA my z synkiem właśnie uskuteczniamy piątkowa rozpuste Zobacz załącznik 865229
Cudowne! [emoji6] na sam widok az serce sie cieszy [emoji173]Ja mam w planach szyc rozek, kocyk i posciele, ale wzorow tyle, ze trudno material będzie wybrać Pochwale sie paroma moimi uszytkami jak bedzie wszystko ok po usg, to zaczynam powoli szyc uniwersalne ciuszki
Sabi32
Samouk, jakos tak mnie wzięło 5 lat temu i zalowalam, ze dzieci juz duze, bo ja wole takie mini szycO kurcze kochana ale z Ciebie talenciocha
Nie Kuś bo zagadam do męża i złożę u Ciebie zamówienieSamouk, jakos tak mnie wzięło 5 lat temu i zalowalam, ze dzieci juz duze, bo ja wole takie mini szyc
Sabi32
Pamiętam jak szylam kiedyś takie mini spodenki na wysokim sciagaczu i myślałam sobie, ze gdybym miala maluszka, to bym go obszyla na najblizsze dwa lata, a tu prosze, jest szansa sie wykazacCudowne! [emoji6] na sam widok az serce sie cieszy [emoji173]
Sabi32
Takie male moge szyc, gorzej takie na 134cm, bo to juz koszmar dla mnie a cora tylko chodzi i o sukienki prosi, wymierze, pomierze i tyle z sukienekNie Kuś bo zagadam do męża i złożę u Ciebie zamówienie
reklama
Nie ma sprawy xD mogę złożyć zamówienie na takie mini 56-62Takie male moge szyc, gorzej takie na 134cm, bo to juz koszmar dla mnie a cora tylko chodzi i o sukienki prosi, wymierze, pomierze i tyle z sukienek