reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
W Alabie każa zawsze w Wawie wybierać labo Stępińską a ja robiłam badania na Starynkiewicza dlatego nie widziałam pozostałych badań [emoji85] beta 103...jest dobrze.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny skąd jesteście?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z Warszawy ;-)
@Tutti_frutti_by-Iga Ty pierwszy post pisalas nie? Moze powpisujmy tam swoje dane ;-)
Imie wiek miasto ile mamy juz dzieci i termin porodu ;-)? Chyba ze za jakis czas jak sie nas zbierze wiecej to na watek zamknietny przejdziemy i tam zrobimy ;p

Ja z Warszawy ;-)
@Tutti_frutti_by-Iga Ty pierwszy post pisalas nie? Moze powpisujmy tam swoje dane ;-)
Imie wiek miasto ile mamy juz dzieci i termin porodu ;-)? Chyba ze za jakis czas jak sie nas zbierze wiecej to na watek zamknietny przejdziemy i tam zrobimy ;p
Aga super. W jakiej lokalizacji pracujesz? I gdzie mieszkasz [emoji4] ? Tak cos podejrzewałam ze musi byc blisko z powodu luxmedu

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry