reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny ! wszystkim Gratuluję [emoji4]
Wpisuje sie do Was co by mi bylo raźniej... Trochę się zastanawiałam czy tu pisać bo jeszcze bardzo wcześnie i niczego nie jestem pewna ale
1 kwietnia zobaczyłam 2 kreseczki wyraźne wczoraj beta 14dpo 190 ♡ jutro idę powtórzyć...
Mam za sobą wiele przejść w zasadzie to moja 5ta ciąża dzieciaczkow nie mam same Aniołki jednak wierzę ze teraz to będzie szczęśliwy czas...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj Motylku. Fajnie ze dołączyłas.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny ! wszystkim Gratuluję [emoji4]
Wpisuje sie do Was co by mi bylo raźniej... Trochę się zastanawiałam czy tu pisać bo jeszcze bardzo wcześnie i niczego nie jestem pewna ale
1 kwietnia zobaczyłam 2 kreseczki wyraźne wczoraj beta 14dpo 190 ♡ jutro idę powtórzyć...
Mam za sobą wiele przejść w zasadzie to moja 5ta ciąża dzieciaczkow nie mam same Aniołki jednak wierzę ze teraz to będzie szczęśliwy czas...

Teraz na pewno sie udalo!:* fajnie ze z nami jestes!

Wam tez hormony tak dokuczaja? Ja to raz chodze i zabijam, raz plakac mi sie chce a raz usmiechnieta -.- w pierwszej ciazy tak nie mialam :/

Dziękuję [emoji4] w tym roku 26 ...
Na razie będę troszkę na dystans bo najtrudniejsze początki jutro robię przyrost dopiero więc wiecie . Cieszę się i mam duże nadzieje jednak przeszłość trochę miesza w głowie

reklama
Powiedzcie mi czy ktoras byla juz na usg? Ja aktualnie mam 5t1d, ale pozno mialam owu bo w 21 dc i zastabawiam sie koedy isc, zeby bylo juz cos widac :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry