reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny ! wszystkim Gratuluję [emoji4]
Wpisuje sie do Was co by mi bylo raźniej... Trochę się zastanawiałam czy tu pisać bo jeszcze bardzo wcześnie i niczego nie jestem pewna ale
1 kwietnia zobaczyłam 2 kreseczki wyraźne wczoraj beta 14dpo 190 ♡ jutro idę powtórzyć...
Mam za sobą wiele przejść w zasadzie to moja 5ta ciąża dzieciaczkow nie mam same Aniołki jednak wierzę ze teraz to będzie szczęśliwy czas...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj Motylku. Fajnie ze dołączyłas.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny ! wszystkim Gratuluję [emoji4]
Wpisuje sie do Was co by mi bylo raźniej... Trochę się zastanawiałam czy tu pisać bo jeszcze bardzo wcześnie i niczego nie jestem pewna ale
1 kwietnia zobaczyłam 2 kreseczki wyraźne wczoraj beta 14dpo 190 ♡ jutro idę powtórzyć...
Mam za sobą wiele przejść w zasadzie to moja 5ta ciąża dzieciaczkow nie mam same Aniołki jednak wierzę ze teraz to będzie szczęśliwy czas...

Teraz na pewno sie udalo!:* fajnie ze z nami jestes!

Wam tez hormony tak dokuczaja? Ja to raz chodze i zabijam, raz plakac mi sie chce a raz usmiechnieta -.- w pierwszej ciazy tak nie mialam :/

Dziękuję [emoji4] w tym roku 26 ...
Na razie będę troszkę na dystans bo najtrudniejsze początki jutro robię przyrost dopiero więc wiecie . Cieszę się i mam duże nadzieje jednak przeszłość trochę miesza w głowie

reklama
Powiedzcie mi czy ktoras byla juz na usg? Ja aktualnie mam 5t1d, ale pozno mialam owu bo w 21 dc i zastabawiam sie koedy isc, zeby bylo juz cos widac :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry