reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Hahahah! Moje macierzyskie trwalo 12 dni.
Pracowalam cala ciaze az do dnia przed porodem i wrocilam do pracy po 10 dniach. Hardcorowo. Ja mam wlasnia dzialanosc i studio przedluzania rzes i szkole z tego we wosZech do slowie drzwi w drzwi z domem wiec moglam sobie na to pozwolic. Poza tym prowadze zumbe ale z niej zrezygnowalam na cala ciaze! Jesli teraz ciaza bedzienprzebiegac jak pierwsza to tez chcialabym pracowac do rozwiazania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem, wlasna działalność sie rzadzi innymi prawami, tutaj masz zyski uzależnione od klientow :) dlugo sie staraliscie o druga dzidzie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No troche tak.. bo inny gin mi powiedzial ze jest ok 6 tyg kilka dni pozniej ze okolice 5.. i wiem ze nic nie wiem
Wiem ze najgorsze co może być to brak pewności ale trzeba to przetrwać i myśleć pozytywnie. Nie da sie przyspieszyć czasu.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) Ja tak jak Urs, myślę, że termin z końca listopada przesunie mi się na początek grudnia :) W sobotę mam usg i mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Dzisiaj robiłam betę, wynik to 15000, przyrasta prawidłowo, więc jestem dobrej myśli.

Cześć dziewczyny :) Ja tak jak Urs, myślę, że termin z końca listopada przesunie mi się na początek grudnia :) W sobotę mam usg i mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Dzisiaj robiłam betę, wynik to 15000, przyrasta prawidłowo, więc jestem dobrej myśli.

Ale masz bete wspaniala! Gratulacje!

Ja w piatek dopiero bylam nieco ponad 1,5 tyś i ciagle mnie przesladuje, ze te wartosci takie niskie. Ale obiecalam sobie teraz ze juz nie bede sie badac i dzielnie czekam do przyszlego czwartku, na USG :)

reklama
No troche tak.. bo inny gin mi powiedzial ze jest ok 6 tyg kilka dni pozniej ze okolice 5.. i wiem ze nic nie wiem

Aga, badz dobrej mysli! Mi tak wczesnie lekarka nie chciala nawet zrobic USG i kazala czekac :)

Do góry