Iga gratulacje ja nadal czekamJestes po wizycie? Super! Ja dostalam wlasnie wyniki bety z rana i wzrosla. Wskazuje 4 tydzien
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iga gratulacje ja nadal czekamJestes po wizycie? Super! Ja dostalam wlasnie wyniki bety z rana i wzrosla. Wskazuje 4 tydzien
Rozumiem, wlasna działalność sie rzadzi innymi prawami, tutaj masz zyski uzależnione od klientow dlugo sie staraliscie o druga dzidzie?Hahahah! Moje macierzyskie trwalo 12 dni.
Pracowalam cala ciaze az do dnia przed porodem i wrocilam do pracy po 10 dniach. Hardcorowo. Ja mam wlasnia dzialanosc i studio przedluzania rzes i szkole z tego we wosZech do slowie drzwi w drzwi z domem wiec moglam sobie na to pozwolic. Poza tym prowadze zumbe ale z niej zrezygnowalam na cala ciaze! Jesli teraz ciaza bedzienprzebiegac jak pierwsza to tez chcialabym pracowac do rozwiazania.
Jestes po wizycie? Super! Ja dostalam wlasnie wyniki bety z rana i wzrosla. Wskazuje 4 tydzien
Aga wyczuwam jakiś smutek?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem ze najgorsze co może być to brak pewności ale trzeba to przetrwać i myśleć pozytywnie. Nie da sie przyspieszyć czasu.No troche tak.. bo inny gin mi powiedzial ze jest ok 6 tyg kilka dni pozniej ze okolice 5.. i wiem ze nic nie wiem
Musi byc dobrze. Na następnej wizycie na bank bedzie serduchoNo troche tak.. bo inny gin mi powiedzial ze jest ok 6 tyg kilka dni pozniej ze okolice 5.. i wiem ze nic nie wiem
No troche tak.. bo inny gin mi powiedzial ze jest ok 6 tyg kilka dni pozniej ze okolice 5.. i wiem ze nic nie wiem
Rozumiem, wlasna działalność sie rzadzi innymi prawami, tutaj masz zyski uzależnione od klientow dlugo sie staraliscie o druga dzidzie?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny Ja tak jak Urs, myślę, że termin z końca listopada przesunie mi się na początek grudnia W sobotę mam usg i mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Dzisiaj robiłam betę, wynik to 15000, przyrasta prawidłowo, więc jestem dobrej myśli.
No troche tak.. bo inny gin mi powiedzial ze jest ok 6 tyg kilka dni pozniej ze okolice 5.. i wiem ze nic nie wiem