reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Aga super. W jakiej lokalizacji pracujesz? I gdzie mieszkasz [emoji4] ? Tak cos podejrzewałam ze musi byc blisko z powodu luxmedu

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem prosto po macierzynskim;p teraz jestem na urlopie wypoczynkowym do konca kwietnia ;-)

reklama
Jestem prosto po macierzynskim;p teraz jestem na urlopie wypoczynkowym do konca kwietnia ;-)
Wow [emoji4] no to na zakładkę [emoji4] mi niedawno minął rok jak wróciłam po macierzyńskim, czyli Twoja dziecina ma niewiele ponad rok ?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, nieśmiało się z Wami witam :) beta z wczoraj: 189.2, jutro powtarzam, jestem po ciazy obumarlej we wrzesniu, takze stresuje sie bardzo. No ale trzeba byc dobrej mysli :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, nieśmiało się z Wami witam :) beta z wczoraj: 189.2, jutro powtarzam, jestem po ciazy obumarlej we wrzesniu, takze stresuje sie bardzo. No ale trzeba byc dobrej mysli :)

Witamy! Tym razem na pewno będzie dobrze!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z Warszawy ;-)
@Tutti_frutti_by-Iga Ty pierwszy post pisalas nie? Moze powpisujmy tam swoje dane ;-)
Imie wiek miasto ile mamy juz dzieci i termin porodu ;-)? Chyba ze za jakis czas jak sie nas zbierze wiecej to na watek zamknietny przejdziemy i tam zrobimy ;p

Ja w wawie aktualnie jestem ale mieszkam we Włoszech. Przyleciałam na swieta wielkanocne. Jestem za zrobieniem takiego zestawienia żebyśmy bardzie się kojarzyły. Jest w stanie ktoś coś takiego zrobić?

Ja jestem Dagmara, mieszkam na śląsku w Rybniku. Mam już 7 letnią córkę, a to moja 3 ciąża. Coś jeszcze dopisać? :)

Cześć dziewczyny ! wszystkim Gratuluję [emoji4]
Wpisuje sie do Was co by mi bylo raźniej... Trochę się zastanawiałam czy tu pisać bo jeszcze bardzo wcześnie i niczego nie jestem pewna ale
1 kwietnia zobaczyłam 2 kreseczki wyraźne wczoraj beta 14dpo 190 ♡ jutro idę powtórzyć...
Mam za sobą wiele przejść w zasadzie to moja 5ta ciąża dzieciaczkow nie mam same Aniołki jednak wierzę ze teraz to będzie szczęśliwy czas...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny ! wszystkim Gratuluję [emoji4]
Wpisuje sie do Was co by mi bylo raźniej... Trochę się zastanawiałam czy tu pisać bo jeszcze bardzo wcześnie i niczego nie jestem pewna ale
1 kwietnia zobaczyłam 2 kreseczki wyraźne wczoraj beta 14dpo 190 ♡ jutro idę powtórzyć...
Mam za sobą wiele przejść w zasadzie to moja 5ta ciąża dzieciaczkow nie mam same Aniołki jednak wierzę ze teraz to będzie szczęśliwy czas...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy! Tym razem na pewno się uda!!!! Bądź dobre myśli . Ile masz lat?

reklama
Do góry