reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Aga super. W jakiej lokalizacji pracujesz? I gdzie mieszkasz [emoji4] ? Tak cos podejrzewałam ze musi byc blisko z powodu luxmedu

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem prosto po macierzynskim;p teraz jestem na urlopie wypoczynkowym do konca kwietnia ;-)

reklama
Jestem prosto po macierzynskim;p teraz jestem na urlopie wypoczynkowym do konca kwietnia ;-)
Wow [emoji4] no to na zakładkę [emoji4] mi niedawno minął rok jak wróciłam po macierzyńskim, czyli Twoja dziecina ma niewiele ponad rok ?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, nieśmiało się z Wami witam :) beta z wczoraj: 189.2, jutro powtarzam, jestem po ciazy obumarlej we wrzesniu, takze stresuje sie bardzo. No ale trzeba byc dobrej mysli :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, nieśmiało się z Wami witam :) beta z wczoraj: 189.2, jutro powtarzam, jestem po ciazy obumarlej we wrzesniu, takze stresuje sie bardzo. No ale trzeba byc dobrej mysli :)

Witamy! Tym razem na pewno będzie dobrze!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z Warszawy ;-)
@Tutti_frutti_by-Iga Ty pierwszy post pisalas nie? Moze powpisujmy tam swoje dane ;-)
Imie wiek miasto ile mamy juz dzieci i termin porodu ;-)? Chyba ze za jakis czas jak sie nas zbierze wiecej to na watek zamknietny przejdziemy i tam zrobimy ;p

Ja w wawie aktualnie jestem ale mieszkam we Włoszech. Przyleciałam na swieta wielkanocne. Jestem za zrobieniem takiego zestawienia żebyśmy bardzie się kojarzyły. Jest w stanie ktoś coś takiego zrobić?

Ja jestem Dagmara, mieszkam na śląsku w Rybniku. Mam już 7 letnią córkę, a to moja 3 ciąża. Coś jeszcze dopisać? :)

Cześć dziewczyny ! wszystkim Gratuluję [emoji4]
Wpisuje sie do Was co by mi bylo raźniej... Trochę się zastanawiałam czy tu pisać bo jeszcze bardzo wcześnie i niczego nie jestem pewna ale
1 kwietnia zobaczyłam 2 kreseczki wyraźne wczoraj beta 14dpo 190 ♡ jutro idę powtórzyć...
Mam za sobą wiele przejść w zasadzie to moja 5ta ciąża dzieciaczkow nie mam same Aniołki jednak wierzę ze teraz to będzie szczęśliwy czas...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny ! wszystkim Gratuluję [emoji4]
Wpisuje sie do Was co by mi bylo raźniej... Trochę się zastanawiałam czy tu pisać bo jeszcze bardzo wcześnie i niczego nie jestem pewna ale
1 kwietnia zobaczyłam 2 kreseczki wyraźne wczoraj beta 14dpo 190 ♡ jutro idę powtórzyć...
Mam za sobą wiele przejść w zasadzie to moja 5ta ciąża dzieciaczkow nie mam same Aniołki jednak wierzę ze teraz to będzie szczęśliwy czas...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy! Tym razem na pewno się uda!!!! Bądź dobre myśli . Ile masz lat?

reklama
Do góry