reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny macie problem z zaparciami? Jal sobie radzicie? U mnie ostatnio to jakaś masakra....nic nie dziala...

Sprobuj tych platkow, ja jeszcze dodatkowo dodawalam lyzeczke blonnika kupionego w zielarskim i garsc zurawiny i dzialalo cuda :)

Załączniki

• 3580.jpg
    3580.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 55
Dziękuję, chce wierzyć, że bedzie dobrze. Najbardziej martwie sie o M, bo juz nie planowal dzieci, ale jest za to bardzo dobrym ojcem dla swoich, moze nawet zbyt opiekunczym wiec jestem dobrej myśli. Ale wiem tez, ze bedzie musial pobyc z tym sam, bo to taki typ, pewnie pare dni jak nie lepiej bedzie zamkniety w sobie aby przetrawic. Co do objawow, to teraz analizując były...ale ja choruje na anemie ( nie wchlaniam poprawnie zelaza) i te objawy przypisalam wlasnie spadkowi krwi... bylamstrasznie senna, mdlosci nie było, ale jedynie co chcialam robic to LEŻEĆ! :) aaa no i jakos od kawy mnie odrzucilo...wszystko minęło jakis tydzien temu, jak reka odjal i nawet smaka na kawe dostalam ;) Mama mnie juz do szpitala wysylala bo na pewno mam mocny spadek hemoglobiny..taaa kurde. No nic, żyć trzeba dalej, znając to zycie, to dzidzius bedzie w efekcie tym najbardziej dopieszczonym i kochanym maluchem, tak to juz jest. Zreszta wydaje mi sie, ze macierzynstwo w dojrzalszym wieku jest inne, zobaczymy :)
To prawda, macierzyństwo takie dojrzale jest calkiem inne niz mlodziencze [emoji6]. Będzie dobrze. Jak jest dobrym Tata to na pewno się ucieszy. My tez w koncu po dwoch latach odpuscilismy starania. Ja bylam pewna ze to ja nie moge zajsc przez to ile schudlam i nabawilam sie wrecz anoreksji, a maz byl pewny ze to on bo duzo trenuje i kiedys stosowal jakies tam wspomagacze na miesnie. Już nawet mowil ludziom ze on nie moze miec dzieci i ze juz chyba nie chce bo juz ma dwoch synów (zeby sie nie uzalac nad soba i nie wzbydzac litosci nad soba wśród ludzi ) a jak zaszlam w koncu niespodziewanie bo udalo mi sie troche przytyc to skakal z radosci ze spelnilo sie Jego marzenie. Bo moi synowie sa z pierwszego mojego małżeństwa i mimo ze kocha i wychowuje jak swoje to marzyl o swoim biologicznym. Teraz ze mna na kazde usg jeździ i jest najszczesliwszy na swiecie

Ja też nie mam nic. Nic a nic.
No, 2xbody, czapeczki po kąpieli i rękawiczki niedrapki, też po 2 pary, siniaki, dwie paczki pieluch, paczka chusteczek, sudocrem I Oliwke dla dzieci. Ha :)
Czyli w sumie zero xD
Ale nic[emoji23][emoji23][emoji23] nic to ja nie mam [emoji23] jutro skończę robić kocyk to będę miala jedną rzecz.[emoji123][emoji123]

@Dagaa11 mam identyczna poduche:D tez ostatnia z biedry! Piona! Jest boska ze ojeny:) @Anet23 kciuki za nic powaznego:* @Sabi32 hej! Ale zazdro taka duza rodzina:) ale oczywiscie rozumiem zakoczenie ale wiedz za bardzo Ci zazdroszcze:) u mnie w 12+4 powiedzial gin na prenatalnych ze cos ma miedzy nogami:) dzis 14+3 i ta sama wersja u mojego gina:)

reklama
Dziewczyny co myślicie o całym czarnym wózku? Chodzi mi o brudzenie się oraz czy ten czarny nie za bardzo przyciąga słońce? To moja pierwsza ciąża i kompletnie nie znam się na wózkach, a chcę powoli zrobić listę rzeczy, które muszę kupić za kilka miesięcy :) Zobacz załącznik 864546
Dla mnie czarny jest nie do zaakceptowania. Słońce to raz. Widać każdy pyłek gorzej niż biały.
Ale szybko zaczynacie z tymi listami i zakupami [emoji33]
Witam
Ja wstałam, wyprowadzilam psa na spacer, zaprowadzilam córkę do przedszkola i teraz idę znów spać. Ja dzisiaj chyba leniuchuje, zupę ogórkowa ugotowałam wczoraj więc obiad jest. A tak w ogóle to mam jakąś chęć na ogórki kiszone, macie jakieś zachcianki?????Czekam na dobre wieści od was po dzisiejszych wizytach.
Ja mam ochotę na orzeszki, gazowane rzeczy, burger mi się śni!! I ogorki ale małosolne;)

Do góry