martakratka
Fanka BB :)
Dzięki wielkie. Jutro zakupięSprobuj tych platkow, ja jeszcze dodatkowo dodawalam lyzeczke blonnika kupionego w zielarskim i garsc zurawiny i dzialalo cuda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki wielkie. Jutro zakupięSprobuj tych platkow, ja jeszcze dodatkowo dodawalam lyzeczke blonnika kupionego w zielarskim i garsc zurawiny i dzialalo cuda
Dzieki wielkie. A to Laximama to sa czopki?Ja akurat nie mam problemów, ale jest cos takiego jak Laximama, wyprobuj[emoji6]. Czopków glicerynowych za dlugo nie stosuj, bo mozna sie 'uzaleznic'
Ja mam wszystkie ciuszki Olka spakowane w pudłach rozmiarami, dostawkę do łóżka wystarczy skręcić, kosmetyki są w bieżącym użyciu, stos pieluch tetrowych, laktator w szufladzie... No wszystko mam. Mogłabym teraz dostać w ręce noworodka i spokojnie bym go ogarnęła. Brakowałoby mi tylko malutkich pampersówWlasnie ta ciekawość.... ja nie mam kompletnie nic, a wlasciwie dwie pary bodow z metka, ktore leza u mnie w szafie juz pare lat wiec czeka kupno wszystkiego od zera..posciel, kocyki, rozek czy inne poscieliwe dodatki sama uszyje, czesc ciuszkow też, takze jedno dobre
Tak są juz nieinwazyjneniestety w Pl bardzo drogie
U mnie termin na 2/12 po przesunieciach z 11/12 I 7/12 xD
Ale idę o zakład że będzie listopadowe dzidzi. Ja jestem z września, syn z października, ten maluszek na bank będzie w listopadzie
Hej hej ja dzisiaj na mam endokrynologa na nfz, mam nadzieje ze znowu dostane w rejestracji karteczke "bez kolejki"Byłam na zakupach w biedrze i dorwałam ostatnią poduche!!! Troche chłopczykowata, ale nie ważne hahah
Kiedy one byly w biedrze? Wyslalm mame jutro niech szuka
Jade w lipcu do Pl i nie bede musiala mojej wozic ☺
Zobacz załącznik 864751
Ja tez!!Lekarzs mamy w grupie? Ja jestem fizjoterapeutka
Dziewczyny macie problem z zaparciami? Jal sobie radzicie? U mnie ostatnio to jakaś masakra....nic nie dziala...
Mam to samo niewiele będzie do kupienia mam córkę ale dla syna i ciuszkow dużo się znajdzie! Jedynie co to wózek innyJa mam wszystkie ciuszki Olka spakowane w pudłach rozmiarami, dostawkę do łóżka wystarczy skręcić, kosmetyki są w bieżącym użyciu, stos pieluch tetrowych, laktator w szufladzie... No wszystko mam. Mogłabym teraz dostać w ręce noworodka i spokojnie bym go ogarnęła. Brakowałoby mi tylko malutkich pampersów
Zależało mi na małej różnicy wieku między innymi właśnie dlatego, że nie chciałam wychodzić z pieluch. Wolę iść za ciosem
U mnie tak samo, ja mam troje swoich, M dwoje swoich no i teraz wspólne... z tym ze syn M mieszka praktycznie z nami, u mamy jest dwa razy w tyg jak dobrze pójdzie. Troje nastolatkow w domu plus 7 latek i noworodek, wyzwanieTo prawda, macierzyństwo takie dojrzale jest calkiem inne niz mlodziencze [emoji6]. Będzie dobrze. Jak jest dobrym Tata to na pewno się ucieszy. My tez w koncu po dwoch latach odpuscilismy starania. Ja bylam pewna ze to ja nie moge zajsc przez to ile schudlam i nabawilam sie wrecz anoreksji, a maz byl pewny ze to on bo duzo trenuje i kiedys stosowal jakies tam wspomagacze na miesnie. Już nawet mowil ludziom ze on nie moze miec dzieci i ze juz chyba nie chce bo juz ma dwoch synów (zeby sie nie uzalac nad soba i nie wzbydzac litosci nad soba wśród ludzi ) a jak zaszlam w koncu niespodziewanie bo udalo mi sie troche przytyc to skakal z radosci ze spelnilo sie Jego marzenie. Bo moi synowie sa z pierwszego mojego małżeństwa i mimo ze kocha i wychowuje jak swoje to marzyl o swoim biologicznym. Teraz ze mna na kazde usg jeździ i jest najszczesliwszy na swiecie
Powodzenia w walce o zasiłek, to jakaś kpina co ta twoja szefowa uskutecznia :/Dziewczyny jutro mam wizyte u mojego gina i chyba pierwszy raz sie nie stresuje (dzieki prenatalnym i detektorowi .
Jutro też dalej walcze o moj zasilek chorobowy... Musze znowu zadzwonic do szefowej i zapytac czy znalazla moje l4, czy wyslala. Dzisiaj dzwoniłam do ZUSu i nic nie doszło... Jeśli powie, ze nie wysłała, to biore jutro od lekarza duplikat i sama wyśle, już wiem ze tak można, pytałam. Najlepsze, że od lipca wchodzą te elektroniczne zwolnienia. Mam nadzieje, że to ułatwi sprawe...
Ja tez na gazowane i ciagle na kluski z rolada ogorki nie, ale zapach kapusty kiszonej wywołuje we mnie prawie orgazmDla mnie czarny jest nie do zaakceptowania. Słońce to raz. Widać każdy pyłek gorzej niż biały.
Ale szybko zaczynacie z tymi listami i zakupami [emoji33]Ja mam ochotę na orzeszki, gazowane rzeczy, burger mi się śni!! I ogorki ale małosolne
[emoji23]Ja tez na gazowane i ciagle na kluski z rolada ogorki nie, ale zapach kapusty kiszonej wywołuje we mnie prawie orgazm