Spoko, to nie detektor dupy, to Twój dzidziol fika koziolki jak go mama sonda zaczepia moje robi tak samo, chyba że cudem przylapie ją jak śpiA ja Wam powiem, że albo dupny ten detektor albo ja sierota jestem. Niby znajdę, ale za chwile już go nie ma. Coś chyba przesłania tego mojego dzidziola. Prenatalne tez miałam i przez brzuch i dowcipnie bo uciekał jej spod sądy.
reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Dziękuję za wsparcie kochana [emoji8] zawsze mnie to szokuje hihi chciałabym w końcu czuć [emoji16]@motylkowelove będzie dobrze, no przecież już jesteśmy wszystkie umówione, że się więcej z nas nie wykrusza, a te które się wykruszyly maja jak najszybciej nas nadgonic
Także deal is deal i dzidzioch o tym wie, także ładnie rośnie i dzisiaj Ci będzie brykac na usg że aż będziesz w szoku ze nie widzisz kopow przez skórę
PatkaPatka
Dzień dobry z rana
Dziewczyny, Wam też wylazł celulit? Co stosujecie?
Dziewczyny, Wam też wylazł celulit? Co stosujecie?
aga6
Ja licze ze znowu bede na marcowkach :d albo max kwietniowkach ;-)Pojawiły się już Lutowe Mamy Ale ten czas leci... Głodna jestem leżę w łóżku jak hrabina i czekam aż mąż mnie nakarmi
Ewelina1406
@motylkowelove Czekamy na dobre wieści :-)
anna.24
Witajcie przyszłe mamusie obserwuję Was od jakiegoś czasu ale w końcu nadszedł czas się przywitać. Obecnie jestem w 11tc i walczę z niedociśnieniem, od kilku dni mam non stop 100/50 albo 90/60. Czy tylko mi to doskwiera? nawet kawa nie pomaga.. dobrze, że jestem na L4 bo nie dałabym rady funkcjonować w pracy.
martakratka
Ja dopoero o 18:40. Nienawidzę wieczornych wizyt...To mamy prenatalne tego samego dnia :-) ja mam na ,11:30
reklama
Ewelina1406
Witajcie przyszłe mamusie obserwuję Was od jakiegoś czasu ale w końcu nadszedł czas się przywitać. Obecnie jestem w 11tc i walczę z niedociśnieniem, od kilku dni mam non stop 100/50 albo 90/60. Czy tylko mi to doskwiera? nawet kawa nie pomaga.. dobrze, że jestem na L4 bo nie dałabym rady funkcjonować w pracy.
Witaj Aniu Rozgość się Ja akurat nie mam problemów z ciśnieniem, ale to podobno częsta dolegliwość, zwłaszcza w takie upały. Dużo odpoczywaj, nie przemęczaj się i nie nadużywaj kawy.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia