motylkowelove
Fanka BB :)
Dziękuję [emoji7] ułożyło mi mega
Za wszystkie dziś 3 mam kciuki !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo się cieszę :-) możesz już spać spokojnie :-) :-*Dziękuję [emoji7] ułożyło mi mega
Gratki!!! Piękna Księżniczka [emoji7]
Ha! A nie mówiłam ?? Cudeńko superowo :* podaj wymiary później laseczki
Dziewczyny czy wy tez jestescie ciagle tak zmeczone. Ja juz mam dosyc swojego zmeczenia .13 tydz a ja ciagle zmeczona. W pierwszej ciazy tak nie mialam.
Mnie tez czasami kłuje, ale tak bardziej niżej pachwiny z prawej strony. Myśle, ze to nic takiego, wszystko się rozpycha i dlatego.Hej
Dziewczyny powieccie mi czy klucia po prawej stronie na wysokosci trzustki mniej-więcej cos oznaczaja mam tak dzisiaj caly dzien nie jest silny ale czuje ze cos tam kluje czasem. 12t5d
No to już wielka pannicaWiesz co ja się nie znam ale jak patrzyłam w normy na necie to ok i lekarz tez mówił że ładnie więc jeszcze zcekam na te nieszczesne pappa ale mówił ze to prawdopodobieństwo i nie powinno byc nic nie tak Z takich wazniejszych dzidziuś ma 5,2 cm Przyzierność karkowa - 1,5mm