reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Hej
Dziewczyny powieccie mi czy klucia po prawej stronie na wysokosci trzustki mniej-więcej cos oznaczaja mam tak dzisiaj caly dzien nie jest silny ale czuje ze cos tam kluje czasem. 12t5d

Mamuśki, jutro na spóźniony dzień dziecka mamy jechać nad morze, w sensie ja, mąż, syn I piesek plus znajomy jako kierowca.
W aucie jakieś 2h nam zejdzie, a mamy wyjeżdżać z rana żeby korków nie było.... Zastanawiam się jak się przygotować, mnóstwo wody no i parasol, plus kanapki, dla psiaka też jakiś parasol i micha na wodę (szczeniak ma 5mcy, to jej pierwsze plażowanie a i moje z psem również) i tak myślę czy z mniej oczywistych rzeczy coś potrzebuje..... Help :)

Dziewczyny czy wy tez jestescie ciagle tak zmeczone. Ja juz mam dosyc swojego zmeczenia .13 tydz a ja ciagle zmeczona. W pierwszej ciazy tak nie mialam.

Ha! A nie mówiłam :D?? Cudeńko superowo :* podaj wymiary później laseczki :)

Wiesz co ja się nie znam ale jak patrzyłam w normy na necie to ok i lekarz tez mówił że ładnie ;) więc jeszcze zcekam na te nieszczesne pappa ale mówił ze to prawdopodobieństwo i nie powinno byc nic nie tak :) Z takich wazniejszych dzidziuś ma 5,2 cm :) Przyzierność karkowa - 1,5mm :)

Hej
Dziewczyny powieccie mi czy klucia po prawej stronie na wysokosci trzustki mniej-więcej cos oznaczaja mam tak dzisiaj caly dzien nie jest silny ale czuje ze cos tam kluje czasem. 12t5d
Mnie tez czasami kłuje, ale tak bardziej niżej pachwiny z prawej strony. Myśle, ze to nic takiego, wszystko się rozpycha i dlatego.

@motylkowelove ale ci zazdroszczę tej wizyty. Tez już bym chciała wiedzieć kto tam rośnie w brzuszku...
Ciekawe czy w piątek mi powie, jeśli nie to pójdę jeszcze do tego mojego gina na miejscu. Może on coś zobaczy ;)
Jak biło serduszko? Tzn ile? Wiesz?

reklama
Do góry