reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Napisałam i skasowalam[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
A napisałam że jak tak leżę nieruchomo to czuje jak mój dzidziol się rusza. Mam prezent na dzień Mamy[emoji7][emoji7]
Wam życzę zdrowych i grzeczniutkich dzieci[emoji7][emoji8]
Jutro mam komunię pierworodnego. Czekkamy tylko na chrzestna, maja przyjechac przed 21, a ja yo bym juz spac poszla[emoji22]

Na początku na pewno z 24 do kąpieli nawet wiecej, potem stopniowo zmniejszać. Dzidzia przyzwyczajona do 36 to żeby nie zmarzla
Mnie położną opierniczyla za temperaturę w domu właśnie w granicach 24 :o mówiła że powinna być 19-21 stopni gdzie osobiście uważam że z tą 19 przesadziła.( Mój pierwszy synek urodził się w styczniu kiedy było -30st na zewnątrz.) a dla mnie najlepsza temperatura to 22 :)

Ostatnia edycja:
Ja zawsze przed wizytą mam stres "A jak dzidzius zniknął?" Chyba kazda z nas ma trochę takiej paniki. Będzie pewnie lepiej jak bedziemy czuły regularnie ruchy[emoji7] nie stresuj sie [emoji8]
Hej no mam jakis straszny stres przed wtorkiem. Juz 3 tyg nie bylam na usg . i sie martwie. Dzisiaj ogladalam ubranka niemowlece ale nic nie kupilam troche sie obawiam. Ale powiem Wam ,ze w smyku to ceny dla niemowlat jak z kosmosu. Za jedne body 40 zl masakra. Zastanawiam sie gdzie kupowac wyprawke. Smyk drogi,pepco nie lubie ich ubran. Na aliexpress widzialam cuda i nie takie drogie.

Ja tez nie spie szalowo, tzn to zalezy ale mysle ze ostatnio za duzo dzialam w dzien a w weekend jak sobie robilam drzemki to bylo o wiele lepiej a ostatnio w tygodniu klade sie taka wyczerpana i kiepsko spie mimo wszystko. Ale zaczynam miec wiecej czasu bo wakacje sie zblizaja a ja korepetycje z angielskiego wiec trochę sie polenie:)

@natka100 czy dobrze pamietam, to Ty mialas wczoraj taki podly nastroj? Jak sie dzis czujesz ??mam nadzieje ze dopcie!

Dziewczyny ja duzo kicham. Od zawsze kazdy mowi u chora a jak kicham jak szalona, rano wieczorem, na dworze w domu:)zawsze jakies takie alergie miewalam. Myslicie ze bardzo to wstrzasa maluchem:D? Najgorzej w nocy jak ide na siku to tez sie skicham porzadnie, chyba go nie budze? Czy budze? Wczoraj smiesznie mi jezdzil po brzuchu ten lekarz i mowi no troche go przestawimy zeby pecherz pokazal i tak zawibrowal poruszal mocno mi tym urzadzonkiem na brzuchu a maly tak zaczal podskakiwac. Pewnie mu niezly lunapark robie tym kichaniem....:/

Nowy dzien nowe jedzenie <3 :D
Dzieki ,ze pytasz dzisiaj lepiej ale mam obawe przed wtorkiem i świruje.

Napisałam i skasowalam[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
A napisałam że jak tak leżę nieruchomo to czuje jak mój dzidziol się rusza. Mam prezent na dzień Mamy[emoji7][emoji7]
Wam życzę zdrowych i grzeczniutkich dzieci[emoji7][emoji8]
Jutro mam komunię pierworodnego. Czekkamy tylko na chrzestna, maja przyjechac przed 21, a ja yo bym juz spac poszla[emoji22]
tez mialam dzisiaj takie wrazenie ale nie jstem pewna czy to to .

Link do: Temperatura w pokoju niemowlaka

My przy pierwszym synu mieliśmy ustawiona temperature w dzień 22. W nocy 20 i nawilzacz powietrza. W łazience przy kąpieli zawsze bylo cieplej jakies 23-24.

Mam jakus zjazd formy dzisiaj. Wszysto mnie drazni :oo:.
M poszedl z synem i psem na spacer... I dobrze ze zeszli mi z oczu ;).

reklama
Nadal nie działa mi forum :p Wpadłam tylko napisać, że dostałam dziś pocztą termin USG genetycznego - 12 czerwca. W poniedziałek lecimy do Polski na ponad tydzień, a po powrocie zakuwam do kolejnego egzaminu z angielskiego, więc czas szybko zleci :)

Do góry