reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
A ja ubieralam i ubieram młodego w pepcko i jak dla mnie ubrania jakościowo są super , w Zara H&M itp kupuje jak są na promocjach i jeszcze jak przy okazji jestem bo takich markowych sklepów mam 50 km [emoji6]
Ja corce 90% ubran kupuje w pepco,ze wzgledu na cene a i jakosciowo nie są najgorsze :) młoda co chwile przychodzi ze szkoły brudna z mazaków itd, nie jest mi szkoda wtedy wyrzucic bluzki za 10 zl, jesli nie moge jej doprac [emoji14]

Jezu dziewczyny jestem załamana... Łapie mnie chyba jakaś infekcja intymna, używam clotrimazolu... Ale dokucza coraz bardziej.
Do tego zaczela mi sie wyrzynać osemka, ktora rosnie bardzo krzywo.. bol straszny :( w poniedzialek dzwonie do mojego dentysty, mam nadzieje, że pomoże :( :( :( :(
Aż ryczeć mi sie chce...

Dzięki za info babeczki ;**

Dagaa ja tez wyczułam dziurke w zębie ale boje na razie dentysty niech wejde w 2 trym ;p
Co do infekcji polecam stosować lacibios femina profilaktycznie ja sobie biore tak raz w tyg chyba ze coś czuje to więcej ale na razie odpukac nic , no i żel intymny tej samej firmy dla mam ma ph3,5
Można w ciąży smarować trivaginem też dobry

Jezu dziewczyny jestem załamana... Łapie mnie chyba jakaś infekcja intymna, używam clotrimazolu... Ale dokucza coraz bardziej.
Do tego zaczela mi sie wyrzynać osemka, ktora rosnie bardzo krzywo.. bol straszny :( w poniedzialek dzwonie do mojego dentysty, mam nadzieje, że pomoże :( :( :( :(
Aż ryczeć mi sie chce...
9 kurcze to nie fajnie , na infekcje nie mam pojęcia co mogę polecić , najlepiej żeby lekarz sam coś dał , ale jak masz masc to może pomoże , oby . A co do osoemki wiem co za ból bo przechodziłam przez to parę razy i to były dni wyjęte z życia , dalej ja mam i nie mogę się zebrać żeby ją usunąć [emoji6]

Ja corce 90% ubran kupuje w pepco,ze wzgledu na cene a i jakosciowo nie są najgorsze :) młoda co chwile przychodzi ze szkoły brudna z mazaków itd, nie jest mi szkoda wtedy wyrzucic bluzki za 10 zl, jesli nie moge jej doprac [emoji14]
No dokładnie , też chodzi do przedszkola i wiadomo farbki mazaki i tak jak mówisz jak coś nie szkoda wyrzucić , bo jeśli kupi się za 50 zł bluzeczkę to już szkoda [emoji4]

9 kurcze to nie fajnie , na infekcje nie mam pojęcia co mogę polecić , najlepiej żeby lekarz sam coś dał , ale jak masz masc to może pomoże , oby . A co do osoemki wiem co za ból bo przechodziłam przez to parę razy i to były dni wyjęte z życia , dalej ja mam i nie mogę się zebrać żeby ją usunąć [emoji6]
Z infekcją najprawdopodobniej sobie poradze, bo mam masc, mam globulki, a to dopiero dzisiaj sie zaczęło, takze tym sie aż tak nie martwie...
Bardziej martwi mnie ta ósemka :( chce ja pokazac lekarzowi, bo boje sie, ze zacznie rosnąć szybko i trzeba bedzie ja usuwac... A wolalabym to zrobic po ciąży, wiadomo...

@Dagaa11 infekcje ponoc sie zdarzaja w ciazy , ja uzywam zelu dla kobiet w ciazy i czesto chusteczek do higieny intymnej w ciagu dnia ale to wiadomo roznie bywa. Na wizycie powiedz doktorkowi niech cos zaradzi:) a z zebem to bardzo mi przykro:( moja siostra bardzo cierpi przez zeby, ja jakos na razie bez przebojow. Ale na pewno cos dentysta zaradzi i bedzie dobrze:* najgorszy kednak bol.bole zeba sa bardzo niefajne:(dajesz rade bez przeciwbolowych? Mnie w ogole glowa czesto boli od poczatku ciazy: / szczegolnie w te upaly a pracuje. Czasem wracalam do domu i tak cierpialam ze jesc i na spanie. Ale udalo sie bez zadnego tabsa na razie.

@Dagaa11 infekcje ponoc sie zdarzaja w ciazy , ja uzywam zelu dla kobiet w ciazy i czesto chusteczek do higieny intymnej w ciagu dnia ale to wiadomo roznie bywa. Na wizycie powiedz doktorkowi niech cos zaradzi:) a z zebem to bardzo mi przykro:( moja siostra bardzo cierpi przez zeby, ja jakos na razie bez przebojow. Ale na pewno cos dentysta zaradzi i bedzie dobrze:* najgorszy kednak bol.bole zeba sa bardzo niefajne:(dajesz rade bez przeciwbolowych? Mnie w ogole glowa czesto boli od poczatku ciazy: / szczegolnie w te upaly a pracuje. Czasem wracalam do domu i tak cierpialam ze jesc i na spanie. Ale udalo sie bez zadnego tabsa na razie.
Tak, narazie daje rade, bo to nie jest typowy ból zęba zepsutego, tylko bardziej ból dziąsła, bo ta ósemka dopiero wychodzi... Masakra, jeśli dzieci tak boli ząbkowanie, to nie dziwie sie, ze tak płaczą :(
Ehh licze, ze jutro bedzie lepiej...

reklama
Tak, narazie daje rade, bo to nie jest typowy ból zęba zepsutego, tylko bardziej ból dziąsła, bo ta ósemka dopiero wychodzi... Masakra, jeśli dzieci tak boli ząbkowanie, to nie dziwie sie, ze tak płaczą :(
Ehh licze, ze jutro bedzie lepiej...
Polecam zrobić papkę z goździków i na wacik I do buzi na bolące dziaslo.

Do góry