Tak czułam, bardzo się cieszę! Oby wszystko było dobrze.NOWA CIĄŻA. Beta 245
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak czułam, bardzo się cieszę! Oby wszystko było dobrze.NOWA CIĄŻA. Beta 245
Moja też była leniuszkiem, nie brykala na usg, urodziła się zdrowa. A teraz majac prawie 4 lata wszędzie jej pełno, zamiast chodzić na spacerze to ta ciągle w biegu [emoji4]Jestem po wizycie, malenstwo ma 54,33mm niestety nie wspolpracowal leniuszek i nie mogl zmierzyc przeziarnosci karkowej przez co w przeciagu 2tyg mam sie zglosic na bezplatne badanie USG w szpitalu albo prenatalne do innego miasta. Termin porodu z dzisiejszego USG na 06.12 i taki mam na karcie ciazy a wg OM na 11.12 tydzien roznicy to tak jak w kazdej ciazy hehe.
Swoja droga sie przestraszylam patrzac na monitor a tam malenstwo sie nie rusza (i w glowoe ze wy po wizycie pisalyscie ze ruchliwe bardzo malenstwa)a on ciagle szuka czegos ale jak zaczal go podgladac od str pupy to kopnal nozka i troche sie poruszal a tak mnie przestraszyl.
@lucalew jak tam u Ciebie po wizycie?
Cudownie!![emoji173][emoji173]NOWA CIĄŻA. Beta 245
NOWA CIĄŻA. Beta 245
Jak ustalacie ten suwaczek/paseczek? [emoji5]Dobrze ze piszecie o tych ruchach , nie bede sie stresowac jutro jak trafilam na brzuszkowego leniuszka gratuluje wam wizyt! Zdjecia przepiekne super ze @Mamusia96 widziala serduszko a matulka ma nowa ciaze! @Julianna_Szcz ttrza zaktualizować suwaczek super duze bobo mam nadzieje ze jutro u mnie tez taki bedzie, z usg ostatnio mialam termin na 5.12 ajajaj to juz jutro jak sie ciesze Shiran padlam po Twoim zdjęciu czadowa czupryna przepraszam ze bez nickow dokladnych ale jak zwykle w biegu a chcialam chociaz teoche odpisac