Super...Ja juz po[emoji4][emoji123][emoji123][emoji7][emoji7] Dzidziol ma sie dobrze. Termin zgodny z usg . Mamy 10+6 tyg. Dzidź prawie 4 cm. Doktor mowi ze bardzo ruchliwy. Ale tańcowal [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 859932
reklama
martakratka
Fanka BB :)
Super Bardzo sie cieszeJa juz po[emoji4][emoji123][emoji123][emoji7][emoji7] Dzidziol ma sie dobrze. Termin zgodny z usg . Mamy 10+6 tyg. Dzidź prawie 4 cm. Doktor mowi ze bardzo ruchliwy. Ale tańcowal [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 859932
natka100
ExtraJa juz po[emoji4][emoji123][emoji123][emoji7][emoji7] Dzidziol ma sie dobrze. Termin zgodny z usg . Mamy 10+6 tyg. Dzidź prawie 4 cm. Doktor mowi ze bardzo ruchliwy. Ale tańcowal [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 859932
katkut3070
Kochane, moja mama była mnie zarejestrować do ginekologa. Przyjmuje on od 15 do 20ej ma aż 40kobiet. Pielęgniarka powiedziała żebym przyjechała o 15i prosiła lekarza o przyjęcie. Z tego co wiem on jest dobrym ginekologiem, ale co powiedzieć aby mnie przyjął na pewno?
Bądź przed 15 wg mnie bo jak ma tyle pacjentek to lepiej być pierwszą. Myślę że możesz lekko ubarwić, nie pamiętam jaka tam jest u cb sytuacja ale jak powiesz że wszystko jest ok to cię nie przyjmie z biegu.
EklerkaDaria
Masz jakiś dokument, ze ciąża zagrożona, to koniecznie przedstaw. Trzymam kciuki aby się udałoKochane, moja mama była mnie zarejestrować do ginekologa. Przyjmuje on od 15 do 20ej ma aż 40kobiet. Pielęgniarka powiedziała żebym przyjechała o 15i prosiła lekarza o przyjęcie. Z tego co wiem on jest dobrym ginekologiem, ale co powiedzieć aby mnie przyjął na pewno?
@MamaXTrzy super dzidziol rośnie!
@MamaXTrzy gratki super fasolek <3
karOls9
Ale widać że śliczne ma włoski i grube [emoji4]Moje dziecko aktualnie ma takie, miałaby ciut dłuższe ale jej jakiś czas temu podcinalam. Teraz sobie nie da a do fryzjera nie chce iść. Bo jak to powiedziała ona chce być piękna a nie łysa [emoji1]Zobacz załącznik 859909
karOls9
Super , gartulacje [emoji9]Ja juz po[emoji4][emoji123][emoji123][emoji7][emoji7] Dzidziol ma sie dobrze. Termin zgodny z usg . Mamy 10+6 tyg. Dzidź prawie 4 cm. Doktor mowi ze bardzo ruchliwy. Ale tańcowal [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 859932
paulina.mama2
Początkująca w BB
Jestem bo badaniu prenatalnym. Ze wzgledu na Boże Ciało musiałam zapisać się w 11 tydz. Dziecko małe więc nie wszystko udało się zmierzyć. Ale wziął mniej pieniążków. Zaprosił mnie na kontrolę za 3 tyg. Dziecko zdrowe [emoji7] niestety mam krwiaka i muszę się oszczędzać i leżeć
reklama
Wiec lez i sie oszczędzaj super ze dzidziuś zdrowyJestem bo badaniu prenatalnym. Ze wzgledu na Boże Ciało musiałam zapisać się w 11 tydz. Dziecko małe więc nie wszystko udało się zmierzyć. Ale wziął mniej pieniążków. Zaprosił mnie na kontrolę za 3 tyg. Dziecko zdrowe [emoji7] niestety mam krwiaka i muszę się oszczędzać i leżeć