reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Kochane, moja mama była mnie zarejestrować do ginekologa. Przyjmuje on od 15 do 20ej ma aż 40kobiet. Pielęgniarka powiedziała żebym przyjechała o 15i prosiła lekarza o przyjęcie. Z tego co wiem on jest dobrym ginekologiem, ale co powiedzieć aby mnie przyjął na pewno?

Bądź przed 15 wg mnie bo jak ma tyle pacjentek to lepiej być pierwszą. Myślę że możesz lekko ubarwić, nie pamiętam jaka tam jest u cb sytuacja ale jak powiesz że wszystko jest ok to cię nie przyjmie z biegu.

Kochane, moja mama była mnie zarejestrować do ginekologa. Przyjmuje on od 15 do 20ej ma aż 40kobiet. Pielęgniarka powiedziała żebym przyjechała o 15i prosiła lekarza o przyjęcie. Z tego co wiem on jest dobrym ginekologiem, ale co powiedzieć aby mnie przyjął na pewno?
Masz jakiś dokument, ze ciąża zagrożona, to koniecznie przedstaw. Trzymam kciuki aby się udało ✊✊✊
@MamaXTrzy super dzidziol rośnie!

Jestem bo badaniu prenatalnym. Ze wzgledu na Boże Ciało musiałam zapisać się w 11 tydz. Dziecko małe więc nie wszystko udało się zmierzyć. Ale wziął mniej pieniążków. Zaprosił mnie na kontrolę za 3 tyg. Dziecko zdrowe [emoji7] niestety mam krwiaka i muszę się oszczędzać i leżeć

reklama
Jestem bo badaniu prenatalnym. Ze wzgledu na Boże Ciało musiałam zapisać się w 11 tydz. Dziecko małe więc nie wszystko udało się zmierzyć. Ale wziął mniej pieniążków. Zaprosił mnie na kontrolę za 3 tyg. Dziecko zdrowe [emoji7] niestety mam krwiaka i muszę się oszczędzać i leżeć
Wiec lez i sie oszczędzaj super ze dzidziuś zdrowy

Do góry