reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Mi dzisiaj lekarka mówiła że były jakieś tam nowe badania i od nospy się odchodzi (chociaż w sąsiednim mieście w szpitalu podają tylko nospę, pani doktor trochę się zdziwiła) w każdym razie przepisała mi inny lek rozkurczowy ale nazwy nie rozczytam a jeszcze nie zrealizowałam recepty :/
Trzeba unikać brać tylko w najgorszej potrzebie ponoc napiecie miesniowe i coś tam jeszcze u dzieci powoduje

reklama
Dziewczyny doradzcie
Idę jutro do fryzjera na farbowanie włosów. Ostatnio miałam rozjasniany odrost najpierw rozjasniaczem później farba. Czy rozjaśnia z nie szkodzi w ciąży? Teraz niby one sa z tych zdrowszych.
I czy muszę mówić fryzjerce że jestem w ciąży? Szczerze wolałabym nie mówić, tylko czy muszę?
Spokojnie , rozjaśniacz ani farba nie dotrą do dzidzia , tylko żebyś nie wdychała tego za bardzo bo może cię zemdlic , ale tak to spokojnie możesz farbować bo farba nie dostaje się do krwi prZrcirz [emoji846]

Cześć dziewczyny. Przepraszam, że się tak wczoraj uniosłam, ale miałam ciężki dzień. Wkur.... w pracy, potem wkur..... w domu..... i tak wyszło. Nie umiem się z Wami rozstać. Mam nadzieję, że zostanę tutaj do grudnia :). Jestem już po wizycie :) 10+3.... Dzidziuś bardzo ruchliwy ;) Machał rączkami i nóżkami :) Wspaniały widok :) Pani ginekolog poinformowała mnie o badaniach prenatalnych. U mnie w Częstochowie jest to koszt 230zł, więc się wcale nie zastanawiałam. Jestem umówiona na 5.06 :)
Czasami nad emocjami się nie panuje [emoji6]
Super że na wizycie wszystko dobrze że dzidziu rośnie . Gratulacje [emoji4]

He he wlasnie mialam to pisac .czy wy jeatescie takie leniwe teraz jak ja. Obiad ugotuje ale sprzątać mi sie nie chce. Nawet filmiki na yotobie o sprzataniu ogladam zeby sie zmobilizować
Takie uroki ciąży , ja też jak siądę na kanapę tak mi się ruszyć za pierona nie chce [emoji23]dobrze że mama jest na dole więc obiad nie muszę gotować bo ona zawsze nas wola tZn mnie i synka bo jak mąż jest to wiadomo trzeba gotować chłopu [emoji6][emoji6]

reklama
Do góry