reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ej łaski a tak z innej beczki : czy wam też schodzi skóra z skutków??
Nie pamiętam jak to było jak byłam w ciazy za pierwszym razem, ale teraz jest jakaś masakra.

Z sutków nie ale na całym ciele mam strasznie suchą skórę, na rękach aż swędzi.. Fakt że niczym jej nie smarowałam ale widać pora zacząć..

reklama
Ej łaski a tak z innej beczki : czy wam też schodzi skóra z skutków??
Nie pamiętam jak to było jak byłam w ciazy za pierwszym razem, ale teraz jest jakaś masakra.
Tak, tez to zauwazylam na lewym sutku. Ale bez jakiegos szalu. Przewaznie wieczorem jak sciagam stanik to widze jakas mala skore.
Ale tak mi cycki juz urosly, ze wylatuja ze stanikow. Jestem wkurwi**na o to serio, bo mam wielkie z natury, a za chwile bedzie masakra.....

O widzisz, nawet nie wiedzialam, ze co do dnia
emoji14.png
z tym, ze ja podaje termin z usg, bo z om.mam 8 dni roznicy az! Mozliwe, ze u mnie sie zmieni, bo lekarz mowil, ze czesto jak jest taka roznica w wieku ciazy, to pozniej dzieciaczki nadrabiaja i termin jest blizszy temu z om :) ale mi to jedno kiedy, wazne ze wogole :D
Ja teraz wierzę terminowi z USG bo mi z chłopcami się różnił o tydzień i pierwszy wyszedł dzień przed terminem z USG a drugi w dniu terminu USG :D i lekarze patrzą na termin z USG kiedyś w szpitalu leżała kobieta 2 tyg po terminie z OM a 3 dni po terminie z USG i nie chcieli jej zrobić CC tylko wywolywali a ona się klocila z nimi że dokładnie wie kiedy poczęli dziecko

Ja łykam witaminy, dupka, osobno omega3, magnez i czasem no spa.

Jeszcze godzina pracy i do domku uhhhh jak mi się chce położyć....

Mi dzisiaj lekarka mówiła że były jakieś tam nowe badania i od nospy się odchodzi (chociaż w sąsiednim mieście w szpitalu podają tylko nospę, pani doktor trochę się zdziwiła) w każdym razie przepisała mi inny lek rozkurczowy ale nazwy nie rozczytam a jeszcze nie zrealizowałam recepty :/

Ja teraz wierzę terminowi z USG bo mi z chłopcami się różnił o tydzień i pierwszy wyszedł dzień przed terminem z USG a drugi w dniu terminu USG :D i lekarze patrzą na termin z USG kiedyś w szpitalu leżała kobieta 2 tyg po terminie z OM a 3 dni po terminie z USG i nie chcieli jej zrobić CC tylko wywolywali a ona się klocila z nimi że dokładnie wie kiedy poczęli dziecko
Hahaha oni mogli począć ale ono się zagniezdzilo w swoim czasie [emoji16] a tu się juz termin zmienia [emoji16]

reklama
Mi dzisiaj lekarka mówiła że były jakieś tam nowe badania i od nospy się odchodzi (chociaż w sąsiednim mieście w szpitalu podają tylko nospę, pani doktor trochę się zdziwiła) w każdym razie przepisała mi inny lek rozkurczowy ale nazwy nie rozczytam a jeszcze nie zrealizowałam recepty :/
Ja tu w ogóle nie mam dostępu do żadnych leków rozkurczowych. No spe mam z Polski i też nie wiem na ile.

Do góry